Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick:CizE
  • Nick-uri anterioare:DropThebiscuit, Biscuit, MollyXV
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/CizE
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/KGISWry    LP a fost sters cand am transferat contul.
  • Level:31
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in San Fierro Paramedic Department si detin rank 1.
  • Ore jucate:925
  • Warn-uri:Pe cont am primit un warn pentru c-bug care a fost sters.
  • De cât timp joci SA:MP?:Din 2016.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Da, pentru Bug Abuse.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu.

IRL:

• Prenume:Liviu
  • Vârstă reală:22.
  • Domiciliu:Timisoara.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Liviu si imi place sa imi pierd timpul liber cu prietenii. Sunt o persoana optimista, sociala, neserioasa si sunt capabil de a lucra in echipa.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:Sa pierd timpul liber.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte:O comunitate cu o conducere serioasa da` lenesa.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:In clan care inspira seriozitate.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu am mai fost in King.
  • Motto-ul clanului King.:"Cei slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:Caut un clan serios si cum am spus, inspira seriozitate.
Posted

Nu prea te-ai chinuit in vederea facerii unei aplicatii cat de cat decente, FH-ul e ok , mai putin acel 'Banned' , activitate ok, insa la compunerea aplicatiei, puteai scrie ceva mai multe informatii , sincer, nu prea imi inspiri incredere. Acesta e votul meu: 

contra.png

Posted

contra.png

Nu cred ca esti pregatit pentru a face parte din acest clan. Aplicatia nu este atat de ampla si acel "banned" arata foarte urat in FH.

• Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - CizE
Posted

contra.png

Aplicatia ta nu da dovada de seriozitate maxima pentru a face parte din acest clan.

Posted

contra.png

Dacă doresti în clan, de ce nu arăti acest lucru printr-o aplicatie frumoasă, cum trebuie. Mai mult ai dovedit că ti-e indiferent dacă esti acceptat sau nu, aplicatia fiind considerată nu numai de mine ca fiind în batjocură. Încearcă peste 7 zile, vei avea timp de gândire.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.