Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: PlayFuN
  • Nick-uri anterioare: Mai am un cont cu nickname-ul PlayFuN.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/PlayFuN
  • Sancțiuni (poză panel): Nu am sanctiuni.  https://imgur.com/a/6Z7NoIW
  • Level: La momentul aplicarii am level 47.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: In momentul de fata sunt in factiunea Los Vagos, unde detin rank 1.
  • Ore jucate: In momentul actual am 1500 ore jucate.
  • Warn-uri: Nu am warn-uri.
  • De cât timp joci SA:MP?: Am inceput sa joc SA:MP acum 3 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut ban pe nici un cont de SA:MP.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut antecedente cu membrii clanului King. niciodata.

IRL:

• Prenume: Prenumele meu este Roberto.
  • Vârstă reală: Am varsta de 17 ani.
  • Domiciliu: Locuiesc in orasul Focsani, judetul Vrancea.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Pot spune despre mine ca sunt un baiat de treaba, prietenos, amuzant si am cei sapte ani de acasa. Imi place sa ies cu prietenii, sa imi petrec timpul cu ei, sa ma distrez cu ei, in viata reala, cat si in joc. Chiar daca am 17 ani, sunt un baiat matur, cu capul pe umeri si nu imi place sa fiu mintit. Am trecut in clasa a XII-a si da, la anul dau bacul. Mai multe despre mine o sa aflati pe parcurs.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Acum,i n timpul liber, invat pentru scoala de soferi, insa ma si joc pe calculator, ies cu prietenii si ridic de greutati.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este o comunitate foarte frumoasa, cu playeri foarte de treaba si staff activ si capabil. Am incercat si alte comunitati, insa, nu este asa fain, tot pe bugged am atatea amintiri, dar si prieteni cu care ma distrez.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan foarte respectat pe server, foarte activ, iar membrii sunt de treaba si prietenosi.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in clan din pacate.
  • Motto-ul clanului King.: Motto-ul clanului este: ''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza''.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa fac parte din acest clan, deoarece este un clan foarte activ cu membrii foarte de treaba si prietenosi, cum am zis si mai sus. Este un clan foarte respectat pe server si acesta este primul clan unde vad ca are motto, si asta imi place pentru ca ma caracterizeaza si pe mine.
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

FH destul de dezordonat. La aplicatie cred ca te puteai munci putin mai mult.
Nu consider ca esti inca pregatit pentru acest clan.

Posted

contra.png 

-   FH cam dezordonat, acesta e votul meu.

Posted

neutru.png.9d6793c9ab133d617b89e47115f465b7.png.1cc834a86d58928a5f11254742899b54.png

Încearcă să faci un rank 5 cu ceva zile, de la sfârsitul lui 2018 nu ai mai avut un rank 5 în FH, acesta devenind un dezastru. Arată putin mai multă implicare dacă doresti să faci parte din King.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.