BLANOSEL Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 IG: Nick: Blanosel Nick-uri anterioare: Blano Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Blanosel Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/cSMCP1M Level: 21 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in Paramedic Departament, detin rank 1. Ore jucate: Doar 305 pe acest cont. Warn-uri: - De cât timp joci SA:MP?: Prima data am jucat la finalul lui 2014, pe red. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost banat vreodata. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Robert. Vârstă reală: Am 16 ani. Domiciliu: Bucuresti. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Robert, am 16 ani si locuiesc in Bucuresti. Pasiunea mea sunt jocurile video, printre cele mai jucate la momentul actual fiind samp-ul. Stiu ca am luat o pauza de la acest joc, insa fiind o persoana ambitioasa, sunt hotarat sa devin un jucator cat mai activ si sa ajung cat mai sus posibil in aceasta comunitate. In timpul liber, pe langa calculator, imi place sa ies cu prietenii pe afara, de obicei in oras, in general sa imi petrec timpul cu ei. In alta ordine de idei, ma consider o fire sociabila, amuzanta, intotdeauna mi-a placut sa ii fac pe cei din jurul meu sa rada, insa in limita bunului simt. Ce îți place să faci în timpul liber?: Am mentionat si mai sus, sa ma joc pe calculator si sa ies afara cu prietenii. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Pentru mine, buGGed este o comunitate plina de oameni cumsecade, bineinteles cu minuscule exceptii. Atat adminii si jucatorii cunoscuti de pe comunitate, cat si jucatorii ce abia se apuca sa joace aici sunt niste oameni de treaba, de la care ai ce invata. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King., in opinia mea, este un clan vechi, creat inca de pe la inceputul comunitatii, ce a avut intotdeauna membrii activi si respectabili. Acest clan reprezinta un clan de top, cu vechime, din care probabil orice jucator si-ar dori sa faca parte. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Imi doresc sa intru in acest clan, in primul rand pentru ca mai sunt jucatori de pe red, server-ul pe care am jucat pentru prima data, si pentru faptul ca mereu am vazut acest clan ca pe un clan de top, din care orice jucator si-ar dori sa faca parte.
KaApA Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 De la mine ai un PRO. FH-ul este unul ok, esti destul de activ, nu ai avut antecedente cu cineva astfel încât să fii sanctionat, meriti o sansă.
Danni Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Un cont frumos, curat, o aplicatie care e ce trebuie. Succes!
.Darek. Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 FH acceptabil si nu ai sanctiunii, acesta este votul meu!
Cartofel. Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Ai un FH destul de frumos. LP curat. Iti acord acest PRO cu drag!
Recommended Posts