Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: GeorgeHontz

Nume: Numele meu real este George.
Varsta: Am varsta de 17 ani.

Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/aGvAxMm
Link de pe panel: 
https://bluepanel.bugged.ro/profile/GeorgeHontz

Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/2UDfR8q
Descriere (20 de cuvinte minim): 
Pot incepe aceasta scurta descriere prin a ma prezenta. Numele meu este George Hont, sunt din comuna Ostrov, judetul Tulcea si am varsta de 17 ani. Sunt o fire calma, bine educata, avand cei 7 ani de acasa. Imi place sa pescuiesc si sa petrec timp cu familia. Sunt pasionat de desen si am obinut cateva premii in acest dimeniu. Am grija de animale fara adapost si fac parte dintr-o mica organizatie de protejare a mediului.
De ce vrei să intri in clan?: Imi doresc sa fac parte din acest clan pentru ca eu sunt de parere ca este unul de top, respectat pe server si cu un potential foarte mare. Are mebrii cu care am mai vorbit si stiu ca sunt foarte intelegatori, prietenosi.
Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Da, am mai facut parte din acest clan, insa am dat /quitclan acum ceva timp pentru ca am fost foarte suparat pe moment. Regret fapta facuta si mi-as dori a 2-a sansa.

Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Ultimul clan din care am facut parte este 'Independet Kings', clan pe care l-am parasit inainte de a face aplicatia.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am primit ban acum 1 an pentru acumularea a 3/3 Warns's, insa m-am schimbat de atunci, si desi nu am un lp foarte curat, nu am primit sanctiuni majore de atunci.

Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite😞: Nu, nu am avut probleme pana acum cu cei din clan. Sunt niste persoane de treaba, nu as avea motive de cearta.

Cu cine te întelegi din clan?: Am mai vorbit cu TraiaN, Balanelul, ZiGGer.

Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Sigur, ar fi o mandrie sa pot repurta acest tag pe server.

Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Da.

Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Am verificat, insa nu ma aflu pe acea lista.

Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Hont
Posted

Primesti 'Neutru' de la mine, imi place ce ai scris in aplicatie dar FH-ul este slab iar LP-ul destul de mare, iti urez succes.

Posted (edited)
2 hours ago, Xiao said:

Primesti 'Neutru' de la mine, imi place ce ai scris in aplicatie dar FH-ul este slab iar LP-ul destul de mare, iti urez succes.

FH-ul este asa pentru ca am vrut sa-l sterg si nu am considerat ca are rost sa stau pana la rank 5, dar sa fie in zadar. Acum m-am razgandit si incerc sa il repar. Cat despre LP, se repara si el. Nu imi păsa asa de mult, dar acum as vrea sa ma schimb, daca pot zice asa.

Edited by Hont
  • Sezs locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.