SaviorDM Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 IG: Nick: Stefatorus Nick-uri anterioare: SaviorDM Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Stefatorus Sancțiuni (poză panel): https://bluepanel.bugged.ro/lp Level: 17 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan , nu mai sunt in nici-o factiune. Ore jucate:186 Warn-uri: 1 De cât timp joci SA:MP?: De aprox 3-4 luni Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): nu am avut. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Din cate imi amintesc , nu. IRL: Prenume: Stefan Vârstă reală: 18 Domiciliu: Bucuresti Biografie (minim 30 cuvinte): Salut , ma numesc Stefan am 18 ani provin din Bucuresti , sunt Copilaros , foarte caterincos, nu prefer oamenii care mint, sunt independent imi place sa lucrez intr-o echipa , imi place sa invat lucruri noi si sa le dezvolt cat de mult pot si prin orice metode posibile , indraznet, amabil , respect persoanele care imi ofera aceeasi moneda ( care ma respecta) , nu tolerez persoanele care isi bat joc , insulta , prefera sa-si bata joc de persoane. Sunt ca orice alta persoana , cu preocupari normale , sunt foarte optimist , incerc sa ajut pe toata lumea sa dau sfaturi cat si propuneri bune ce pot ajuta o persoana intr-un moment anume. In rest o sa vedeti pe viitor. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma joc , sa merg la sala , sa-mi petrec timpul liber folositor invatand lucruri noi , incerc sa-mi dezvolt un site web & creez o firma personala. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Unul dintre cele mai bune servere (din punctul meu de vedere) de tip Role-Play care incearca sa se remarcheze prin lucrurile unicate, un staff cat de cat bun care ar putea da mai mult si sa-si dezvolte activitatea prin alte metode. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Pai clan-ul King se remarca prin membrii pe care acesta ii are , politicosi , respectuosi s.a.m.d Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am fost. Motto-ul clanului King.: "Un rege sta doar in fata , niciodata nu se lasa" De ce dorești să te alături acestui clan?:am niste prieteni care fac parte din acest clan si cum am spus , imi doresc sa fac parte dintr-un clan de la care am ce invata (fiind un membru "nou"), sa pot comunica liber si normal cu niste persoane destul de mature , fara insulte si injuraturi.
Iliescu. Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Am impresia că ai aplicat la mișto. Îți cere poză cu LP-ul( ai și un warn pe cont), fh-ul este halucinant și ai activitate mică.
SaviorDM Posted July 26, 2019 Author Posted July 26, 2019 14 minutes ago, Iliescu. said: Am impresia că ai aplicat la mișto. Îți cere poză cu LP-ul( ai și un warn pe cont), fh-ul este halucinant și ai activitate mică. Pentru o persoana care a invatat pentru Bacalaureat normal ca FH-ul este halucinant si activitatea de asemenea "mica" , primul si ultimul "quote" pe care-l dau. Aplicatia nu este facuta la misto.
Danni Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 FH urat, aplicatie slaba (sustii ca ai dat bacul dar nu ai pus o virgula bine si ai scris nici-o), motto-ul clanului mi se pare genial, cred ca ar trebui sa il schimbam.
KaApA Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 În primul rând, Faction History-ul este un dezastru, măcar dacă aveai un rank 5, dar am văzut că nu este posibil pentru tine. În al doilea rând, aplicatia cred că ai făcut-o în batjocură, căutai motiv de amuzament. Si în al treilea rând, de 4 ani de când sunt în King. n-am văzut motto-ul clanului schimbat printr-o aplicatie, tu ai venit cu revoluția. Măcar m-ai amuzat, din partea mea ai CONTRA.
RewardK Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 FH urat, activitate putina, nici nu mai citesc aplicatia.
Recommended Posts