Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Stefatorus
  • Nick-uri anterioare: SaviorDM
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Stefatorus
  • Sancțiuni (poză panel): https://bluepanel.bugged.ro/lp
  • Level: 17
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan , nu mai sunt in nici-o factiune.
  • Ore jucate:186
  • Warn-uri: 1
  • De cât timp joci SA:MP?: De aprox 3-4 luni
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): nu am avut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Din cate imi amintesc , nu.

IRL:

• Prenume: Stefan
  • Vârstă reală: 18
  • Domiciliu: Bucuresti
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Salut , ma numesc Stefan am 18 ani provin din Bucuresti , sunt Copilaros , foarte caterincos, nu prefer oamenii care mint, sunt independent imi place sa lucrez intr-o echipa , imi place sa invat lucruri noi si sa le dezvolt cat de mult pot si prin orice metode posibile , indraznet, amabil , respect persoanele care imi ofera aceeasi moneda ( care ma respecta) , nu tolerez persoanele care isi bat joc , insulta , prefera sa-si bata joc de persoane.
  • Sunt ca orice alta persoana , cu preocupari normale , sunt foarte optimist , incerc sa ajut pe toata lumea sa dau sfaturi cat si propuneri bune ce pot ajuta o persoana intr-un moment anume. In rest o sa vedeti pe viitor.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma joc , sa merg la sala , sa-mi petrec timpul liber folositor invatand lucruri noi , incerc sa-mi dezvolt un site web & creez o firma personala.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Unul dintre cele mai bune servere (din punctul meu de vedere) de tip Role-Play care incearca sa se remarcheze prin lucrurile unicate, un staff cat de cat bun care ar putea da mai mult si sa-si dezvolte activitatea prin alte metode.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Pai clan-ul King se remarca prin membrii pe care acesta ii are , politicosi , respectuosi s.a.m.d
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am fost.
  • Motto-ul clanului King.: "Un rege sta doar in fata , niciodata nu se lasa"
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:am niste prieteni care fac parte din acest clan si cum am spus , imi doresc sa fac parte dintr-un clan de la care am ce invata (fiind un membru "nou"), sa pot comunica liber si normal cu niste persoane destul de mature , fara insulte si injuraturi.
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.pngAm impresia că ai aplicat la mișto. Îți cere poză cu LP-ul( ai și un warn pe cont), fh-ul este halucinant și ai activitate mică.

Posted
14 minutes ago, Iliescu. said:

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.pngAm impresia că ai aplicat la mișto. Îți cere poză cu LP-ul( ai și un warn pe cont), fh-ul este halucinant și ai activitate mică.

Pentru o persoana care a invatat pentru Bacalaureat normal ca FH-ul este halucinant si activitatea de asemenea "mica" , primul si ultimul "quote" pe care-l dau.

Aplicatia nu este facuta la misto.

Posted

FH urat, aplicatie slaba (sustii ca ai dat bacul dar nu ai pus o virgula bine si ai scris nici-o), motto-ul clanului mi se pare genial, cred ca ar trebui sa il schimbam.

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83 (1).png

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

În primul rând, Faction History-ul este un dezastru, măcar dacă aveai un rank 5, dar am văzut că nu este posibil pentru tine. În al doilea rând, aplicatia cred că ai făcut-o în batjocură, căutai motiv de amuzament. Si în al treilea rând, de 4 ani de când sunt în King. n-am văzut motto-ul clanului schimbat printr-o aplicatie, tu ai venit cu revoluția. 

Măcar m-ai amuzat, din partea mea ai CONTRA.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.