Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am observat cã redactarea unei aplicaţii decente reprezintã o dificultate în rândul jucãtorilor. Astãzi am luat decizia de a vã aduce la cunoştinţã câteva sfaturi pe care pun accent liderii la verificarea aplicaţiilor.

Nume real: -> indicat ar fi sã folosiţi subiect şi predicat, de exemplu: Mã numesc X / Numele meu este X.
Varstã realã: -> am observat cã mulţi jucãtori menţioneazã doar un numãr, de exemplu: 17, ceea ce e gresit si denotã neseriozitate. Un exemplu ar putea fi: Am vârsta de 17 ani.
Cate ore acorzi zilnic jocului, fara sleep: -> la aceastã secţiune daţi un rãspuns sincer, majoritatea liderilor verificã acest aspect. Puteţi spune: Încerc sã menţin activitatea în jurul a douã ore zilnic, însã existe perioade în care acest timp se amplificã sau simplificã.
Cu ce se ocupa factiunea X: -> aici puteti sã faceţi singuri o prezentare a ocupaţiei facţiunii, nefiind necesar sã daţi copy de pe forum.
Descrie-te in cateva cuvinte:-> indicat aici ar fi sã faceţi o descriere serioasã si sã iesiţi din sfera comunului. Descrierile ce aduc în discuţie faptul cã sunteţi o persoanã vulcanicã si cu simţul umorului foarte bine dezvoltat sunt des auzite si nu prea stârnesc interes. Puteţi zice: Sunt o persoanã cu un simţ de observaţie ascuţit, perseverent în obţinerea rezultatelor, acţionez dupã propriile instinte. Sunt o fire progresivã, ating praguri pe care alţii nu le-ar putea s.a.m.d. Important aici e sã daţi dovadã de un vocabular bogat si sã scoateţi din discuţie snobismul.
De ce ai parasit ultima factiune? -> aici depinde de fiecare jucãtor în parte de motivul pentru care a pãrãsit facţiunea. Însã sã vã ofer o serie de motive vã pot spune: standardele nu mã recomandau acelui tip de facţiune; cerinţele facţiunii mã depãşeau ; divergente în familie; probleme tehnice: am decis sã trec la un alt nivel s.a.m.d.
Esti constient ca daca stresezi liderul sau subliderul esti automat respins? -> aici am observat cã mulţi fac greşeala de a da sms liderului sau subliderului si sã le cearã sã se uite peste aplicaţie, fapt ce duce la respingerea aplicaţiei în majoritatea cazurilor, în funcţie de cât de permisivã este administraţia facţiunii.
Alte precizari: -> majoritatea spun "Mulţumesc pentru timpul acordat" etc. Eu personal aş opta pentru "Nimic de menţionat" sau "În cazul în care voi fi acceptat voi reprezenta un plus pentru facţiune".
Încercaţi sã vã evidenţiaţi în mulţime prin aplicaţia voatrã. Cert este cã aplicaţia nu vã va fi de mare ajutor dacã nu îndepliniţi şi alte criterii (faction history decent, sancţiuni minime). Dacã acest topic va fi considerat inutil îl voi sterge.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.