Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: GeorgeHontz
  • Nick-uri anterioare: George.Nr15, NneM0, GeorgeHont, Hont.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/GeorgeHontz
  • Sancțiuni (poză panel): Chiar dacă sunt cam multe, LP-ul se remediază în timp. https://imgur.com/CHW7Xzl
  • Level: Am level 32.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din facțiunea 'Los Santos Police Department', unde dețin rank 1.
  • Ore jucate: Am 860 de ore jucate, pană în acest moment.
  • Warn-uri: 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc SA-MP din vara anului 2017.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am primit ban în urmă cu 1 an pentru acumularea a 3/3 Warn's, însa, deși lp-ul meu este destul de 'colorat', să zic așa, nu am obținut sancțiuni majore.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu îmi aduc aminte, sincer. Nu țin în mine, nu pun la suflet, deci nu mai stiu.

IRL:

• Prenume: George.
  • Vârstă reală: Am vârsta de 17 ani.
  • Domiciliu: Locuiesc în comuna Ostrov, județul Tulcea.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Pot începe această scurtă descriere prin a mă prezenta. Numele meu este George Honț, sunt din comuna Ostrov, judetul Tulcea si am varsta de 17 ani. Sunt o fire calmă, bine educată, având cei 7 ani de acasă. Îmi place să pescuiesc și să petrec timp cu familia. Sunt pasionat de desen și am obținut câteva premii în acest domeniu. Am grijă de animale fără adăpost și fac parte dintr-o mică organizație de protejare a mediului.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Pe joc îmi place să stau cu diferiți membrii, să dezbatem diferite subiecte și, mai nou, să fac raport în noua mea facțiune. Fac kilometri la masină, sau skill la job-uri. Cât despre viața reală, ma axez pe cariera militară pe care am inceput-o în urmă cu 2 ani. Mai ies cu prietenii sau alerg.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: E un server minunat, chiar dacă are și câteva minus-uri. E singurul server pe care am jucat, având in vedere că aici mi-am început cariera de sampist. E un server bun, cu membrii foarte mișto, intelegători, prieteni adevărați.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: E un clan nou, respectat pe server, în care aș vrea sa încerc sa intru. Are membrii și staff pe care nu îi cunosc, însă aș dori să mă împrietenesc cu toti. Tag-ul e unul nou ce îți oferă o senzație unică, așa cum îi spune și numele, o senzație de rege.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am fost în clan până acum pentru că nu am primit această sansă, însă, aș dori sa încerc acum.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc să mă alătur acestui clan pentru că, după părerea mea, este unul cu renume, un clan bun, cu mebrii cu respect din câte am văzut. Mi-aș dori să fac parte din acesta pentru că vreau sa îmi repar tot. De la faction history, cu care am inceput deja, la clan, la lp.
  • Mulțumesc pentru timpul acordat.
Edited by Hont
Posted
5 minutes ago, Danni said:

Imi place mult aplicatia, insa FH-ul si LP-ul nu arata chiar bine.

neutru.png.9d6793c9ab133d617b89e47115f465b7.png

Cum am specificat și în aplicație, îmi doresc sa le remediez pe toate. Să fac parte și dintr-un clan bun ar fi un avantaj foarte mare pentru mine.

Posted (edited)

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.pngNu ai un comportament tocmai ok, ai in LP sanctiunii pentru injurii.... si nici FH-ul nu este decent. Mai incearca!

Edited by King.Skirus
Posted (edited)

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

Ar trebui să fii mândru cu LP-ul tău, nu cred că am mai văzut o aplicație cu un LP atât de ”bogat” de când s-a făcut fuziunea.

Edited by Iliescu.
  • Upvote 1
Posted
50 minutes ago, Iliescu. said:

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

Ar trebui să fii mândru cu LP-ul tău, nu cred că am mai văzut o aplicație cu un LP atât de ”bogat” de când s-a făcut fuziunea.

Sunt de pe blue. Mie nu mi s-a sters lp ul, asa, sa stii si tu.

• Sad 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.