Asleep Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 (edited) IG: Nick: Asleep Nick-uri anterioare: Rares.. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Asleep Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/xx7hIDj Level: 44. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu fac parte din nicio factiune momentan. Ore jucate: 1778. Warn-uri: 0/3. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de la finalul anului 2014. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am primit niciodată ban pe SA:MP. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut niciodată antecedente cu un membru al clanului King. IRL: Prenume: Darius Rares. Vârstă reală: Am 17 ani. Domiciliu: Bucuresti. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoană cu capul pe umeri si nu mă abat de la ceea ce mi-am propus. Am cei 7 ani de acasă, ceea ce consider eu că este necesar oricărei persoane. Am prieteni buni care nu îmi întorc spatele atunci cand îmi e mai greu, la fel si eu lor. Ce îți place să faci în timpul liber?: În principal, îmi place ca în timpul meu liber să mă joc SA:MP, dar îmi place si să ies cu prietenii la un fotbal, prin mall-uri, etc. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Mă simt ca acasă pe această comunitate fiindcă joc pe ea de la finalul anului 2014. Este o comunitate prietenoasă din punctul de vedere al staff-ului, un staff cu capul pe umeri, de treabă dar seriosi când este cazul. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cu vechime, unul în care multi playeri si-ar dori să intre însă nu toti reusesc. Un clan monumental cu membri foarte întelepti. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu, nu am mai fost niciodată în acest clan. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: În acest clan am câtiva prieteni cu care mă înteleg de minune. Este un clan de top, un clan cu renume, cum am spus si mai sus, în care multi si-ar dori să ajungă. Un clan bine structurat de la A - Z, un clan de nota 10 mai pe scurt. Edited July 27, 2019 by Asleep
KaApA Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Faction History-ul este unul relativ decent, dar să intri într-o factiune, asa ne dovedesti ca esti activ si că-ti meriti locul în clan. Aplicația este ok, nu ai sanctiuni, de la mine ai un PRO.
Cartofel. Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Faction History-ul este unul ok, dar incearca sa intri intr-o factiune. Per total o aplicatie buna iti acord un PRO
DarkAngelRO Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 Un F.H frumos construit. Consider ca meriti o sansa.
Recommended Posts