Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: Asleep
  • Nick-uri anterioare: Rares..
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Asleep
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/xx7hIDj
  • Level: 44.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu fac parte din nicio factiune momentan.
  • Ore jucate: 1778.
  • Warn-uri: 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de la finalul anului 2014.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am primit niciodată ban pe SA:MP.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut niciodată antecedente cu un membru al clanului King.

IRL:

• Prenume: Darius Rares.
  • Vârstă reală: Am 17 ani.
  • Domiciliu: Bucuresti.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoană cu capul pe umeri si nu mă abat de la ceea ce mi-am propus. Am cei 7 ani de acasă, ceea ce consider eu că este necesar oricărei persoane. Am prieteni buni care nu îmi întorc spatele atunci cand îmi e mai greu, la fel si eu lor.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: În principal, îmi place ca în timpul meu liber să mă joc SA:MP, dar îmi place si să ies cu prietenii la un fotbal, prin mall-uri, etc.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Mă simt ca acasă pe această comunitate fiindcă joc pe ea de la finalul anului 2014. Este o comunitate prietenoasă din punctul de vedere al staff-ului, un staff cu capul pe umeri, de treabă dar seriosi când este cazul.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cu vechime, unul în care multi playeri si-ar dori să intre însă nu toti reusesc. Un clan monumental cu membri foarte întelepti.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu, nu am mai fost niciodată în acest clan.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:  În acest clan am câtiva prieteni cu care mă înteleg de minune. Este un clan de top, un clan cu renume, cum am spus si mai sus, în care multi si-ar dori să ajungă.  Un clan bine structurat de la A - Z, un clan de nota 10 mai pe scurt.
Edited by Asleep
Posted

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Faction History-ul este unul relativ decent, dar să intri într-o factiune, asa ne dovedesti ca esti activ si că-ti meriti locul în clan. Aplicația este ok, nu ai sanctiuni, de la mine ai un PRO.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.