Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: SenoxD
  • Nick-uri anterioare: Nu am, am folosit acelasi nickname pe toate serverele.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/SenoxD
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/WRgiz3M
  • Level:41
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in LV Paramedic Department, momentan am rank 1.
  • Ore jucate: 584.
  • Warn-uri: 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: De 4 ani, cu pauze.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut niciodata ban pe SA:MP.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Cosmin.
  • Vârstă reală: Am 18 ani.
  • Domiciliu: Sunt din Targu-Jiu.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Cosmin, sunt din Targu-Jiu si am 18 ani. Sunt elev al Liceului Economic "Virgil Madgearu" din Targu-Jiu, in clasa a 12-a, urmand sa-mi continui studiile la ASE Bucuresti. Sunt o persoana sociabila, matura consider eu, imi place sa-mi fac prieteni noi si sa cunosc oameni. Sunt genul de om care nu renunta niciodata pana nu isi indeplineste obiectivele.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In principiu, imi impart timpul liber in asa fel incat sa stau 3-4 ore pe SA:MP zilnic, iar apoi ies cu prietenii in oras.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: BuGGed este comunitatea de SA:MP in care m-am simtit cel mai bine, o comunitate serioasa, cu un staff foarte bine pregatit.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan vechi, care se afla printre clanurile de renume de pe aceasta comunitate. 
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am fost pe serverul Green daca nu gresesc, in urma cu 3 ani. Am iesit deoarece in acea perioada aveam Evaluarea Nationala si nu mai aveam timp de jocuri.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Imi doresc sa ma alatur acestui clan deoarece am cativa prieteni cu care ma inteleg aici, iar in trecut, cele mai frumoase momente ale mele pe acest joc le am cand am fost in acest clan, de acolo si poza mea de profil.
Posted

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Faction History frumos, aplicatie frumoasă, fără sanctiuni, ce-ți poți dori mai mult? De la mine ai un mare PRO!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.