Kristi Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Nick: KristiNr1. Nick-uri anterioare: Nu am avut. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/KristiNr1. Sancțiuni (poză panel): Nu am multe, iar cele care sunt, sunt vechi. Level: 29. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in School Instructors LV, si detin rank 3. Ore jucate: 292 ore jucate. Warn-uri: Nu am. De cât timp joci SA:MP?: Nu de prea mult timp, din 2018. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Cristi. Vârstă reală: 15. Domiciliu: Bucuresti. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana vesela, cu simtul umorului, care nu se enerveaza repede, dar cand vine vorba de ceva serios (cand este ceva important), sunt cu capul pe umeri, ascult ceea ce mi se spune, si ma comport civilivat cu colectivul. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa joc samp. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Comunitatea Bugged mi se pare una dintre cele mai calumea comunitati de samp, tocmai de aceea joc pe aceasta comunitate. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Nu stiu sa descriu acest clan deoarece nu am mai fost in el. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in acest clan. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.". De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este superior clanului in care sunt in prezent.
Cartofel. Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 CONTRA! Ai prea putine ore, nu ai un FH sau daca ai probabil ca l-ai sters, poza panel nu ai prezentat. Revino dupa ce ai 4-5 factiuni cu rank 5 si mai multe ore.
Danni Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Ai o activitate ok, nu esti departe de a face rank 5 in factiune si chiar nu ai sanctiuni grave, le-am vazut aici: https://bluepanel.bugged.ro/group/viewapplication/1129789
Kristi Posted July 30, 2019 Author Posted July 30, 2019 (edited) Nu fiti rai. Legat de fh, am de gand sa stau 200 zile in School instructors. Conteaza mai mult cate zile ai intr-o factiune decat prin cate factiuni ai trecut. Si legat de asta cu "intra si da-mi si mie pro", pai imi doresc sa intru in clanul king. Peste 9 zile iau rank 5 in School Instructors LV daca este asa important rank-ul. Edited July 30, 2019 by KristiNr1
RewardK Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 "Fără posturi inutile din partea celui care a aplicat în topicul cu aplicația, riscați să fiți respinși din start."
CarlJohnson Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Nu ai pus poza cu sanctiunile cea ce trebuie respectat, plus ca deja esti intr-un clan daca aplici intr-un clan va trebui sa nu mai fi in altul. Hatz Family rank 4
KaApA Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Data viitoare nu mai ruga jucătorii din clan să te voteze pozitiv si nu mai comenta în aplicatie, citeste si tu regulamentul înainte, asta aviz tuturor care se uită peste aplicație si vor să facă si ei la fel pe viitor. Si @CarlJohnson, nu mai da contra pentru că este într-un clan, s-a zis de N ori, dar nu se întelege.
Recommended Posts