Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Acidverde
  • Nick-uri anterioare: Forelli
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Acidverde
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/dAttni2
  • Level: 25
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Deocamdata nu am factiune.
  • Ore jucate: 381
  • Warn-uri: Nu am.
  • De cât timp joci SA:MP?: Aproximativ 4-5 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost banat niciodata.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Marius
  • Vârstă reală: 18
  • Domiciliu: Falticeni, judetul Suceava.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):  Sunt o fire sociabila, imi place sa incerc lucruri noi, sunt modest si nu ma cred superior fata de altii.  Respect pe orice om ca si eu la randul meu sa fiu respectat.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies in oras cu prietenii.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Este server-ul pe care m-am apucat prima data si ceva m-a facut sa revin aici.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan respectat pe acest server.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am iesit din cauza ca m-am lasat de acest joc o perioada destul de mare. 
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza"
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece am petrecut mult timp in acest clan si totodata m-am simtit bine in cadrul lui.
  • Kronick changed the title to [Aplicatie] King - Acidverde
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

Primesti contra datorită ultimelor două factiuni din Faction History, nu sunt ok. Data viitoare încearcă să intri într-o factiune mai întâi, asta pentru a ne dovedi că-ti pasă câtuși de putin de FH. Nu ai sanctiuni, lucru bun din punctul meu de vedere. Poti face un rank 2-3 si după revin-o cu o aplicație. Succes!

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png.a4e737863d8123629276c1b2f1c7d01a.png

Incearca sa intri pe cat posibil in factiuni si  sa ''repari'' acele ultime greseli cu 'incomplet', posibil atunci vei avea o sansa. Acesta e votul meu! Succes!

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

Ultimele doua factiuni nu imi inspira suficienta incredere. Activitatea, de asemenea, nu este una chiar ok.
Fa rank 5 intr-o factiune si mai fa ore jucate, daca doresti o sansa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.