Azzar. Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 (edited) Salutare, "paminteni"! De ceva timp lucrez la un CMD pentru instructori, unul care se adreseaza in mod special instructorilor noi, instructori care n-au mai fost in acest tip de factiune (sau in nicio alta factiune) si care pot lua foarte usor sanctiuni pentru simplul fapt ca au uitat ceva, ca n-au fost atenti la un anumit detaliu. Am facut acest mod in asa fel incat, in cazul in care uitati ceva pe parcursul testului, el sa va reaminteasca. Chiar daca nu am postat modul pe forum intr-un topic oficial pana acum, multi jucatori folosesc deja prima versiune (1.2 mai exact, dupa schimbarea recenta a regulamentului). Astazi m-am decis sa postez versiunea a doua (v2.0) a acestui mod. Nu are multe lucruri in plus fata de prima versiune, dar cele putine care sunt, eu zic ca sunt utile, voi decideti. Prezentare mod: Spoiler Este foarte usor de folosit, doar apasati pe 'i' si pe 'p' in acelasi timp si mai departe va dati seama singuri. Download mod aici Download cleo aici Download SampFuncs aici Pentru eventuale bug-uri, ma gasiti pe discord (Marian#6409), sau pe serverul asta: https://discord.gg/xSS75MF Edited July 31, 2019 by Azzar. 1 3 1
Recommended Posts