Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Dragomir.
  • Nick-uri anterioare: .iSTEFAN
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Dragomir.
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/z2rjMXU
  • Level: 54.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Taxi LV, 2 momentan.
  • Ore jucate: 1718.
  • Warn-uri: 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: De 4 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): N am avut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Niciodata.

IRL:

• Prenume: Serafim.
  • Vârstă reală: 17 ani.
  • Domiciliu: Alba Iulia.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Pai ma numesc Serafim, am 17. Sunt un baiat de gasca, am un limbaj adecvat, sunt un tip perseverent care nu renunta niciodata indiferent de situatie, sunt genul de om care sta in banca lui si nu ii place cearta.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Imi place sa mi petrec timpul cu persoanele apropiate.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este o comunitate mare cu un sistem de joc cat mai clasic, motivul principal din care m-am apucat de SA:MP.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan vechi pe comunitate, cu membri de treaba si maturi, din cate cunosc, nu pot spune mai multe chestii fiindca nu imi place sa infloresc.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, n-am mai fost.
  • Motto-ul clanului King.: ,,Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza''
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece am multi prieteni aici si as vrea sa incerc o noua experienta.
Posted (edited)

Mi se pare ceva foarte normal acest player primeste Pro, deoarece co-liderul lui este membru acestui clan. Ar fi foarte frumos daca sar intra pe corectitudine.

Edited by Kracker
  • Thanks 1
  • Sad 1
Posted

Am analizat situaţia contului tãu şi votul meu este unul pozitiv. Însã am câteva dubii în ceea ce priveşte istoricul facţiunilor, consider cã a fost şters, nu-ţi judec alegerea, probabil ai vrut un nou început în forţã.

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.