Kracker Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 IG: Nick:Kracker Nick-uri anterioare:Chartlon, Bobo1337. Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/KRACKER Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/85IFhxI Level:35 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Ma aflu in factiunea School Instructors SF, si detin rank 1. Ore jucate:1035 Warn-uri:Warn pentru Fake Event. De cât timp joci SA:MP?:Aproximativ 5 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Da am avut pentru insulte server, dar mi-a fost spart contul in momentul acela. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Niciodata. IRL: Prenume:Cristian. Vârstă reală:17 ani. Domiciliu:Giurgiu Biografie (minim 30 cuvinte):Sunt o persoana ca si toate celelalte, cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului.Totusi, stiu si cand sa folosesc aceasta calitate, deoarece nu este in totdeauna bine venita, uneoiri tacerea fiind cel mai bun raspuns.Nu am vrut si nu vreau sa intru in certurile altora, deoarece pot avea efect negativ, chiar daca esenta acestei implicari ar trebuie sa fie o mana de ajutor. Ce îți place să faci în timpul liber?:Jucand fotbal cu prietenii, si jucandu-ma samp. Descrie buGGed în câteva cuvinte:Un server bine pus la punct, cu playerii respectosi si cu bunul simt, dar intr-un final ar mai trebuie cateva update-uri. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte:Un clan bine pus la punct activ, si foarte respectat. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu am a avut onoarea. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se asunce in spatele unui nume.Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?:Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece este un clan activ, cu un lider foarte capabil de aceasta functie iar membrii acestui clan sunt foarte cooperativi si amabili.
Danni Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 LP mizerabil, FH slab, cel mai probabil cont cumparat.
Kracker Posted August 1, 2019 Author Posted August 1, 2019 (edited) Scuza-ma nu ai dreptul sa votezi in aceasta aplicatie, chiar liderul tau decide asta. "Doar membrii din clan ce dețin rank 3+ pot vota în aplicațiile dvs." Si nu cred ca este un LP mizerabil, fiind majoritatea kick din cauza chat-ului /d si pentru desync.Era alt ceva daca era LP plin numai cu BAN, KICK pentru comportament NON-RP sau DM-uri. FH slab ? Zimi si mie te rog cati membrii ai tu in FH cu rank 6 mafie, si rank 5 intr-un departament de politie precum FBI. ? Data viitoare sa te gandesti inainte sa adaugi niste afirmatii gresite. Si nu cred ca te-am jignit eu vreo data sa iti zic ca ai LP mizerabil, puteai sa rectifici si sa zici ca detin un LP indecent, nu "Mizerabil" un limbaj de mahala cuvantul "Mizerabil" Data viitoare fi mai atent te rog cand acorzi o parere/vot unei aplicatii. Si nu mai zice "probabil cont cumparat" daca te duci la un post de angajare si te intreaba de diploma de bacalaureat tu ce ii raspunzi? Probabil am ? Trebuie sa ai o sursa sigura pentru acest lucru. Edited August 1, 2019 by Kracker 1
.Aleksander Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 (edited) Am analizat contul tãu şi rãspunsul meu este unul negativ din cauza sancţiunilor avute. Îţi sugerez sã reaplici când sancţiunile nu vor mai fi în last punish. Edited August 1, 2019 by Alessandro Corecţie.
CarlJohnson Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 2 hours ago, Kracker said: Scuza-ma nu ai dreptul sa votezi in aceasta aplicatie, chiar liderul tau decide asta. "Doar membrii din clan ce dețin rank 3+ pot vota în aplicațiile dvs." Si nu cred ca este un LP mizerabil, fiind majoritatea kick din cauza chat-ului /d si pentru desync.Era alt ceva daca era LP plin numai cu BAN, KICK pentru comportament NON-RP sau DM-uri. FH slab ? Zimi si mie te rog cati membrii ai tu in FH cu rank 6 mafie, si rank 5 intr-un departament de politie precum FBI. ? Data viitoare sa te gandesti inainte sa adaugi niste afirmatii gresite. Si nu cred ca te-am jignit eu vreo data sa iti zic ca ai LP mizerabil, puteai sa rectifici si sa zici ca detin un LP indecent, nu "Mizerabil" un limbaj de mahala cuvantul "Mizerabil" Data viitoare fi mai atent te rog cand acorzi o parere/vot unei aplicatii. Si nu mai zice "probabil cont cumparat" daca te duci la un post de angajare si te intreaba de diploma de bacalaureat tu ce ii raspunzi? Probabil am ? Trebuie sa ai o sursa sigura pentru acest lucru. PS: Si rank 2 pot vota.
Danni Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 (edited) 8 hours ago, Kracker said: Scuza-ma nu ai dreptul sa votezi in aceasta aplicatie, chiar liderul tau decide asta. "Doar membrii din clan ce dețin rank 3+ pot vota în aplicațiile dvs." Si nu cred ca este un LP mizerabil, fiind majoritatea kick din cauza chat-ului /d si pentru desync.Era alt ceva daca era LP plin numai cu BAN, KICK pentru comportament NON-RP sau DM-uri. FH slab ? Zimi si mie te rog cati membrii ai tu in FH cu rank 6 mafie, si rank 5 intr-un departament de politie precum FBI. ? Data viitoare sa te gandesti inainte sa adaugi niste afirmatii gresite. Si nu cred ca te-am jignit eu vreo data sa iti zic ca ai LP mizerabil, puteai sa rectifici si sa zici ca detin un LP indecent, nu "Mizerabil" un limbaj de mahala cuvantul "Mizerabil" Data viitoare fi mai atent te rog cand acorzi o parere/vot unei aplicatii. Si nu mai zice "probabil cont cumparat" daca te duci la un post de angajare si te intreaba de diploma de bacalaureat tu ce ii raspunzi? Probabil am ? Trebuie sa ai o sursa sigura pentru acest lucru. Am mai avut de a face cu tine in trecut pe samp si am avut ocazia de a cunoaste individul din spatele ecranului, aveai alt cont pe atunci, probabil ca ai facut un schimb dupa ce l-ai distrus. Poate iti aduce aminte dovada asta: https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1089150 Legat de faptul ca i-am dat pro membrului meu, mi se pare ceva normal, oricum are un LP curat si am avut ocazia sa il cunosc, fiind o persoana ok cu o activitate buna, avand si multe ore jucate. Legat de afirmatia "cont cumparat", nu am stat sa verific, dar sunt 95% sigur ca asa e. O dovada e faptul ca ai asociat alt cont de forum cu cel din joc, probabil ai uitat sa-l schimbi Forum Profile ID 158960 (click) Nu ai nickname-uri anterioare la contul de forum, lucru care duce tot la explicatia asta. Legat de afirmatia cu FH-ul, nu inteleg unde e frumusetea din el, are un rank 5 cu 42 de zile (exact minimul) si un rank 6 in mafie ratacit, un Banned si in rest jale. Termenul "mizerabil" il folosesc deoarece e mult mai dur si spune exact ceea ce vad. Nu joc samp de ieri, am avut si eu clan si verificam la fiecare player sa nu fie contul cumparat + LP-ul. Edited August 1, 2019 by Danni
Recommended Posts