Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick: Vlad.Fresh.
  • Nick-uri anterioare: Am avut Vlad.Fresh
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Vlad.Fresh.
  • Sancțiuni (poză panel):https://bluepanel.bugged.ro/lp nu pot face poza la ecran de la PC.
  • Level: Am level  34.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan ma aflu in Grove Street cu rank 1.
  • Ore jucate: Am 791 de ore jucate.
  • Warn-uri: Nu am.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc samp din 2016.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, pe white.bugged pe motiv inselatorie.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Da, chiar mai devreme cu Asleep.

IRL:

• Prenume: Vlad.
  • Vârstă reală: Am varsta de 15 ani.
  • Domiciliu: Stau in Ploiesti.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):  Sunt un baiat inalt, cu ochii albastri si blond. Sunt o persoana ca si toate celelalte, cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului foarte dezvoltat dar cu limita bunului simt.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies cu prieteni la fotbal sau la pescuit.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: BuGGed - un server  bun,  dar care incepe sa se duca usor usor.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. - un clan unit si cu niste playeri de gasca.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu, nu am mai fost.
  • Motto-ul clanului King.:" Succesul nu este final, esecul nu este total, tot ce conteaza este sa ai curajul sa te ridici si sa mergi mai departe"
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este un clan cu playeri de gasca si sociabili.
Posted

Nu ti-ai dat interesul pentru aceasta aplicatie, pentru a face poza la ecran exista bandicam sau butonul de print screen cu care poti pune poza intr-un document word daca dai paste. Motto-ul e inventat, te asteptam cu o aplicatie cand mai avansezi (rank 3+) in factiune. Succes!

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83 (1).png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.