iTzOnlySquad Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Nick:@ANDREi.DESTROYER Nick-uri anterioare:B3aT Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/@ANDREi.DESTROYER Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/JG2tobP Level:23. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Nu ma aflu,dar am fost in taxi lv rank 5. Ore jucate:368. Warn-uri:2/3. De cât timp joci SA:MP?:2 ani pe accest cont. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu,dar urmeasca pentru ca am 2/3 warn-uri. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu,si nici nu doresc. IRL: Prenume:Cosmin Vârstă reală:16 Domiciliu:Bucuresti sector 3 Biografie (minim 30 cuvinte):Sunt o persoana ca si toate celelalte.Totusi, stiu si cand sa folosesc aceasta calitate, deoarece nu este in totdeauna bine venita, uneoiri tacerea fiind cel mai bun raspuns.Nu am vrut si nu vreau sa intru in certurile altora, deoarece pot avea efect negativ, chiar daca esenta acestei implicari ar trebuie sa fie o mana de ajutor. Ce îți place să faci în timpul liber?:Sa ies cu prieteni pe afara. Descrie buGGed în câteva cuvinte:Un server bine pus la punct, cu playerii respectosi si cu bunul simt, dar intr-un final ar mai trebuie cateva update-uri. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte:Un clan bine pus la punct activ, si foarte respectat. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece este un clan activ, cu un lider foarte capabil de aceasta functie iar membrii acestui clan sunt foarte cooperativi si amabili.
Danni Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 (edited) Nickname aiurea, domnul Cosmin cu nick pe samp Andrei. Intra intr-o factiune, desi probabil e cont cumparat. Edited August 2, 2019 by Danni
.Aleksander Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Trecutul acestui cont nu este îndeajuns de curat încât să-ţi acord vot pozitiv. În faction history observ că ai fost banat, iar aplicaţia nu este pe măsura aşteptărilor mele.
RewardK Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 FH urat. Putine ore jucate. Aplicatie destul de modesta.
Cartofel. Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Pare cont cumparat, ore putine, 2/3 warnuri si un FH cam dezordonat.
CarlJohnson Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 (edited) 2/3 Warn. / Cont cumparat Edited August 2, 2019 by CarlJohnson
Iliescu. Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu,dar urmeasca pentru ca am 2/3 warn-uri. @ANDREi.DESTROYER was uninvited by Cristi77z() from faction Los Aztecas (rank 1) after 14 days, with FP. Reason: Banned. Cum ai luat uninvite pentru banned dar tu nu ai fost banat? 1
Battalion Chief Gordon Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 din cauza acelor warnuri, in rest e decent.
Recommended Posts