M3DO Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Nick: HUANG. Nick-uri anterioare: Zero@Warmachine. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/HUANG. Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/A7jGRYM Level: 45 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: LSPD, rank 5. Ore jucate:1114 Warn-uri: 1/3. De cât timp joci SA:MP?: 5 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, pentru Mod elligal in 2017. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: In urma cu ceva timp, dar a trecut o perioada buna de atunci. IRL: Prenume: Ahmed Vârstă reală: 19 ani. Domiciliu: Morocco,Marrakech. Biografie (minim 30 cuvinte): Mă numesc Ahmed si am frumoasa varstă de 19 de ani. Sunt un baiat sincer, direct și onest. Ador în timpul liber sa ies cu prietenii sau iubita pe afara. Nu suport oamenii mincinoși. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma joc SA:MP,Fotbalul si Fitness. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Este o comunitate veche, cu potential, in care ar trebui investit mai mult timp, in general este o comunitate frumoasa. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan vechi pe comunitate, cu membrii de treaba, nu pot spune mai multe chestii fiindca nu imi place sa mint si sa infloresc chestii. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu mai am fost. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece am mai multi prieteni aici si cateva persoane cunoscute.
.Aleksander Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 (edited) Am analizat contul tău şi votul meu este unul pozitiv. În ciuda warnului actual şi nerespectãrii modelului titlului îţi acord un pro, deoarece ai început în forţă fh-ul, deşi cred că a fost iniţial şters. Edited August 2, 2019 by Alessandro Corectie.
Iliescu. Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Insulte staff, acela nu este un comportament tolerat în clanul King.
RewardK Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Nu cred ca esti destul de pregatit. Cu 'insulte staff' in LP nu promovezi un comportament tocmai potrivit. Imi pare rau, dar nu cred ca esti inca pregatit.
Cartofel. Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Nu consider ca ai un comportament ok. Sanctiunea din LP nu este veche este destul de recenta, dar mai ai si un warn care te trage de tot in jos. FH-ul imi cam pare sters.
Battalion Chief Gordon Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 (edited) doar pentru acel LSPD rank 5 Edited August 3, 2019 by .Travis.
Recommended Posts