Jump to content

Recommended Posts

Posted

CyYKIm5.png

Aplicatii

In general ne bazam pe comportamentul din joc si felul de exprimare in aplicatie, evident ca si faction history-ul va fi luat in considerare. Depinde. Voi accepta fix cati am nevoie pentru a face clanul full.

Nickname pe server (+ anterioare):

De pe ce server esti(white/blue/black):

Varsta:

Ore jucate:

Level:

Link profil panel:

Ce alte jocuri joci?:

Ai fost banat vreodata?:

Descrie-te pe scurt:

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:

Ai mai fost in [A]?: 

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:

• Like 1
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): .KeNzY , doar pe aceste l-am avut.

De pe ce server esti(white/blue/black): Blue.

Varsta: Am 16 ani.

Ore jucate: 1970

Level: 55

Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/.KeNzY

Ce alte jocuri joci?: Nu joc altceva.

Ai fost banat vreodata?: Da , am fost banat odata pentru c-bug.

Descrie-te pe scurt:  Salut, ma numesc Raul , am 16 ani si sunt un baiat intelegator , cu bunul simt , glumet atunci cand este cazul.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in The Russian Mafia , am stat pana la Rank 5 si 70 de zile.

Ai mai fost in [A]?:  Nu.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Acum sunt in sR , nu mai stiu in ce clan-uri am fost.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg bine cu Hayko , ir0nic@daucutalent , Allonzo si iMario.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Numele meu actual este GeorgeHontz, iar numele mele anterioare au fost: George.Nr15, NneM0, GeorgeHont si Hont.

De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt de pe blue.

Varsta: Am varsta de 17 ani.

Ore jucate: In acest moment am acumulat numarul de 881 ore jucate.

Level: Am nivel 33.

Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/GeorgeHontz

Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA-MP, acesta fiind si preferatul meu.

Ai fost banat vreodata?: Da, am primit ban acum un an pentru acumularea a 3/3 Warn's, insa m-am shimbat de atunci. Chiar daca am un LP mai 'colorat', sa zic asa, multe din sanctiunile de acolo sunt /kick-uri pentru desync, sau in caz ca am primit mute, nu a fost un numar de minute mare. In rest, nu am primit sanctiuni majore de la acel ban.

Descrie-te pe scurt: Pot incepe aceasta scurta descriere prin a ma prezenta. Numele meu este George Hont, sunt din comuna Ostrov, judetul Tulcea si am varsta de 17 ani. Sunt o fire calma, bine educata, avand cei 7 ani de acasa. Imi place sa pescuiesc si sa petrec timp cu familia. Sunt pasionat de desen si am obinut cateva premii in acest dimeniu. Am grija de animale fara adapost si fac parte dintr-o mica organizatie de protejare a mediului.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in San Fierro Paramedic Department, 60 de zile, unde am obtinut rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost pentru ca nu am primit aceasta sansa.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt intr-un clan in acest moment. Nu pot spune exact care a fost ultimul clan din care am facut parte. Au fost multe, insa in ultima perioada nu mi-am dorit un clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sunt sigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Gabriel47, TraiaN.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Hewitt

De pe ce server esti(white/blue/black): White.

Varsta: Am varsta de 16 ani.

Ore jucate: 867.

Level: Detin level 34.

Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Hewitt

Ce alte jocuri joci?: The Crew 2, CS GO, ETS 2.

Ai fost banat vreodata?: Niciodata.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat serios, cu capul pe umeri, stiu sa ascult cand mi se cere, imi place sa ma joc pe PC in special SAMP, sunt foarte descurcaret, o calitate a mea este ca imi place nespus de tare sa ajut oamenii.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5, 163 zile, Hitman Agency.

Ai mai fost in [A]?: Am mai fost pe white.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in niciun clan in momentul de fata, clanul anterior este "The Legend TL".

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Joc pe zi cam cate 4 ore, deci da. 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Bobillho, Pustanu, Class.

Edited by Hewitt.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Stely.[], Stely[].

De pe ce server esti(white/blue/black): white

Varsta: 17

Ore jucate: 280

Level:22

Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Stely.[]

Ce alte jocuri joci?: Cs go si fifa

Ai fost banat vreodata?: nu am fost banat

Descrie-te pe scurt: un tip de gasca, colectiv, amuzant, inalt si respectous

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: rank 5 in pd 75 d dar pe alt cont 

Ai mai fost in [A]?: nu

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): nu, dar pentru clan as putea

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: [HA]

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: da

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: AlexCM, Alm0stcrazy, Sami, Mr.senorstab, sobieski, febz 

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): RaZvY77

Varsta: 18.

Ore jucate: 1374

Level: 36

Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/LighT7

Ce alte jocuri joci?: Jucam LoL, dar nu prea mai joc, acord multa atentie sampului.

Ai fost banat vreodata?: Da, pentru 3/3 warns, cand eram level mai mic.

Descrie-te pe scurt: Ma consider a fi un baiat inteligent, cu stima de sine, respectuos, cu bun simt, imi place sa imi fac prieteni noi avand lucruri in comun sau nu, imi place sa ies afara zilnic, dar pasiunea mea legata de IT o am de cand eram mic copil.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 79 zile.

Ai mai fost in [A]?: Da.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar pot sa o iau daca este nevoie.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Hatz.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Joc in medie 25-30/saptamana.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Nu caut anturaje, imi fac treaba si vreau doar sa fiu respectat.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare) Casian

De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt de pe white.

Varsta:  Am varsta de 15 ani.

Ore jucate:   Detin 322 ore jucate.

Level: Detin level 20.

Vechime pe server: Ma joc pe bugged din 2017.

Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Kasian.

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat o singura data.

Ce faci in timpul liber?: Imi place sa ies cu prietenii, sa  ascult muzica, sa dorm sau sa imi pierd timpul in fata  PC-Ului pe SA:MP.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Casian si am varsta de 15 ani. Sunt un baiat destept, capabil de a lucra in echipa, am simtul umorului, dar sunt serios cand trebuie. In timpul liber imi place sa ma plimb cu prietenii afara, sa ascult muzica si de asemenea imi pierd timpul jucandu-ma pe PC.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat intr-o  mafie, rank 5 si 51 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, dar imi doresc enorm de mult sa intru.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Desigur.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Corleone Family.

Cu cine te intelegi din clan?:  Scott, Darius, WalTon, Oleg si multi altii.

De ce crezi ca meriti in clan?  Eu cred ca merit in clan deoarece sunt capabil, pot fi un coleg de clan bun, pot sa colaborez cu cei din clan etc.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Tony, Yoshy, G3o, RAPID3K, Biannca, AlexGabriel99, Dragos, AndreeaFall, Casian_AraBu, TheMonkey si multi alti

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Fry. , Jiren Fry[]. , Hamza.z

De pe ce server esti(white/blue/black):Am jucat pe cele 3

Varsta:19 ani 

Ore jucate:1368

Level:38

Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Fry.

Ce alte jocuri joci?:League of legends 

Ai fost banat vreodata?:Da, pentru c-bug

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana cu care poti sta la o bere si discuta despre orice.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:49 days rank 5 in Los Vagos

Ai mai fost in [A]?: Nu

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:[Bad] a fost ultimul meu clan

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Joc din 2013 si stiu prea mult playerii ca Rami g3oo lazari yollo si mult mai multii

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Dulceatz, am mai avut CoTuNa, Dutceak si Valentin...

De pe ce server esti(white/blue/black):White.

Varsta:17 ani.

Ore jucate:275.

Level:19.

Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Dulceatz

Ce alte jocuri joci?:GTA V, CS;GO, Euro Truck.

Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost banat vreodata.

Descrie-te pe scurt:Ma numesc Vlad, am 17 ani si sunt din Italia-Miliano. Sunt un baiat amabil, respectuos cu cei care ma respecta, cu simtul umorului foarte bine dezvoltat si cu cei 7 ani de acasa. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la o caterinca si sa fac sport.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile? Taxi San Fierro Rank 5, 55zile.

Ai mai fost in [A]?: Da.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Desigur.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Actual sunt in Wolf.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Hobbit, Formidable, Sharky, BlueMod, iPredator, Phanstam, Liar, Uzzik, Haldir.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): [GreenS0da], Anghelsmk, .Anghel[], []Anghel, Anghel@BELEAUA, Anghell

Varsta: 16 ani.

Ore jucate: 680.

Level: 30.

Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Anghell

Ce alte jocuri joci?: League of Legends, Metin2, CS:GO si Payback.

Ai fost banat vreodata?: Nu.

Descrie-te pe scurt: Pai sa incep prin faptul ca ma numesc Anghel Andrei si am 16 ani si sunt din Vulcan. Sunt un baiat cu capul pe umeri, respectuos, cu cei sapte ani de acasa. Sunt genul de persoana gata sa-ti sara in ajutor. Imi place sa am parte de noi provocari, nu sunt genul de peroana care renunta usor la ceva. Sunt genul de om caruia îi place sa duca la sfârsit orice lucru început, nu abandonez pe parcurs. Sunt capabil sa lucrez în echipa, însa uneori lucrez pe cont propriu. De altfel sunt o persoana foarte deschisa, nu judec pe nimeni si respect pe oricine atâta timp cât si persoana respectiva ma respecta. Nu-mi plac oamenii falsi sau suferintele, am început sa dau de prea multi oameni de acest fel. Hobby-urile mele sunt fotbalul si pescuitul, în special fotbalul deoarece practic acest sport de când eram mai mic, iar timpul liber mi-l petrec iesind cu prietenii sau stând pe calculator. Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Cam atât am sa va spun despre mine, va las pe voi sa aflati mai multe daca nu am precizat tot.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 89 de zile, rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Nu.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:  Sunt membru al clanului Impossible.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: []Tiberiu[], Alessia, alm0stcrazy, R4ZZVAN, Faithen, etc.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Focus_S1 si FlorinZT

De pe ce server esti(white/blue/black):White.

Varsta:Am 17 ani.

Ore jucate:Am 688 de ore jucate.

Level:Am level 33.

Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Florin@MONDIALU[]

Ce alte jocuri joci?:Nu mai ma joc alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?:Da, 3/3 warnings.

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoană simplă căreia îi plac noile provocări. Îmi place să lucrez în echipă și mă integrez rapid într-un colectiv. Seriozitatea este o trăsătură principală a caracterului meu. Sunt și o persoană glumeață, doar atunci când este cazul și doar cu cine îmi permite. Nu îmi place să râd de alții mai slabi ca mine și nu suport persoanele care fac asta

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Rank 5 si 100 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da stiu despre aceasta aplicatie, si da, o folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:In acest moment sunt in Wolf.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da, pot. https://imgur.com/a/e9dnZMr am si 44 de ore in Last 7.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:R4ZZVAN, Walter, AlecMason, .Alecs., Liviu32, Squake, LuciuS, (Am mai multi).

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):  Zawk.

Varsta: Am vârsta de 19 ani.

Ore jucate: 5724.

Level: 69.

Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Zawk

Ce alte jocuri joci?: Pe lângă SA:MP mai joc si Clash Of Clans.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat în urmă cu mult timp pentru 3/3 warn's.

Descrie-te pe scurt: Pentru început pot spune că am cei 7 ani de acasă, sunt un băiat cu capul pe umeri. sincer, dar care uneori se enervează repede, mă supăr prea usor dintr-o chestie mică. Îmi place mereu să ajung mereu unde îmi propun, nu îmi place să mă bag în conflictul altora sau să am conflicte cu cineva. Îmi plac oamenii care stiu să se distreze, să facă caterincă, mai multe despre mine o să le aflati pe parcurs.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  Cel mai mult am stat în factiunea SF Paramedic Department, rank 5, 100 days.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, nu folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul meu clan a fost [RA].

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Packie, Cristian.27, Alphers, Alex, Twenty, FlorinMarian99, Willy, Alexandru_Mihai, Cladis, BERNi, .AxEL, YoLLoKoV, Madylysm, Mozak, ZeToW, Adina, Artie, Carla si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Andreew si (iLegendarul.).

Varsta: 16 ani.

Ore jucate: 715.

Level: 35.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Andreew

Ce alte jocuri joci?: PUBG Lite.

Descrie-te pe scurt: Numele meu este Catalin si am 16 ani. Daca ar fi sa incep cu ceva as incepe cu faptul ca sunt putine persoane care ajung sa ma cunoasca intru totul. Imi place sa am multe persoane in jurul meu pentru ca ma simt mai bine cand socializez, dar prietenii adevarati ii pot numara pe degete. Am diferite hobby-uri cum ar fii OffRoad-ul, fotbalul si voleiul. Cand am un scop fac absolut tot ce imi sta in putinta ca sa-l ating, indiferent de ce anume implica asta. Ma ghidez dupa motto-ul "Respecta si vei fi respectat". Vointa si ambitia sunt unele dintre caracteristicile mele de baza. Ca sa inchei intr-un mod fumos, vreau sa spun ca in mare parte imi place asa cum sunt, nu sunt fustrat si am destula incredere in mine.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: R5, 70 de zile.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Momentan nu sunt intr-un clan, ultimul clan in care am fost a fost Wolves.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: ChinaDragos, Andreew., Mumia, RaulHKL, etc.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Nu am.

De pe ce server esti(white/blue/black): Vin de pe server-ul white buGGed.

Varsta: Am varsta de 15 ani.

Ore jucate:  In momentul de fata am 802 ore jucate.

Level: Am level 34.

Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Vlad.Fresh.

Ce alte jocuri joci?: In afara de Sa:Mp nu mai joc nimic pe PC, insa mai joc FIFA 19 pe PS4.

Ai fost banat vreodata?: Pe blue nu am fost niciodata, insa am fost pe white pe motiv inselatorie.w

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Vlad Chivaran, am varsta de 15 ani, sunt din Ploiesti si sunt clasa a X-a. In timpul liber imi place sa ies cu prieteni la fotbal sau la pescuit.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in San Fierro Paramedic Departament si am stat 95 de zile.

Ai mai fost in [A]?:  Nu, nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc, insa daca e  esentiala o s-o instalez.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul de fata sunt in clanul Hatz Family.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cu AlecMason, BellaBia, MadWolf, zKing si Oleg.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Devian ( Devi, Riolu, )

De pe ce server esti(white/blue/black): Am venit de pe white. 

Varsta: 21 de ani

Ore jucate: 894

Level: 32

Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Devian

Ce alte jocuri joci?: Skyrim, Witcher 3, Apex Legends, Rust, League of Legends, CSGO si Dauntless.

Descrie-te pe scurt: Serios, sarcastic si inteligent.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 100 zile pe Green in Hitman Agency. Rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Da, pe green.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):  Nu, dar daca este esentiala o sa o folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in nici un clan, ultimul a fost Lions de pe green.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: SenoxD, Lothbrok, Kaneki.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Tryndamere, Rampage, TheStarMario, B0gdanOfficial.

Varsta: 15 ani.

Ore jucate: 644.

Level: 28.

Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Tryndamere

Ce alte jocuri joci?: League of Legends.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat amuzant, cu capul pe umeri si foarte muncitor.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  Rank 5, 48 de zile.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in West Side. Ultimul clan al meu a fost United Legion.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Logic.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:  OMY666, Theadyst, DeadEye878, Julian, etc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.