Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick:FlorinHyuga
  • Nick-uri anterioare:Flo181, FloriN@ONFiRE
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/FlorinHyuga
  • Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/CqCssJb
  • Level:17
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Ma aflu in Los Aztecas. Detin rank 1.
  • Ore jucate:190
  • Warn-uri:0/3
  • De cât timp joci SA:MP?:De vreo 4 ani
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu am luat ban.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu

IRL:

• Prenume:Florin
  • Vârstă reală:15
  • Domiciliu:Teleorman
  • Biografie (minim 30 cuvinte):Ma numesc Florin si am minunata varsta de 15 ani. Ma consider un baiat rabdator, amabil si sportiv. Practic basket de 4 ani. Am fost atras de acest sport deoarece cand eram mai mic aveam niste probleme cu inaltimea si ceilalti radeau de mine pentru ca sunt mic.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:In timpul liber imi place sa intru in lumea virtuala a jocurilor sau sa ies pe afara, sa joc basket cu prietenii mei,
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate bine construita, care are potential si eu cred ca va mai rezista mult timp.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:Un clan care isi are locul pe aceasta comunitate, cu niste membri amabili.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu am mai fost in acest clan
  • Motto-ul clanului King.:Cel slab se ascunde in spatele unei nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece am prieteni aici.
Posted (edited)

Nu ai un cont destul de dezvoltat încât să îţi acord un vot pozitiv, dacă aveai rank 5 în facţiunea taxi votul meu se schimba. Îmi pare rău!

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

Edited by Alessandro
Posted

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png.cef0dee0633035eb88dbb6333dff995d.png ai acest pro de la mine deoarece aplicatia imi place, factiune actuala ai, stai pana la rank 5 ca sa ti faci un fh frumos, sanctiuni nu ai(avand in vedere ca unii cu 2500-3000h au sanctiuni destul de grave, tu esti ok.)

Succes si sper sa ne vedem in clan. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.