Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: SasukeUchiha
  • Nick-uri anterioare: Nagato, MariansefChidin
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/SasukeUchiha
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/9HChnEL
  • Level: 42
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu mai sunt in factiune momentan.
  • Ore jucate: 1316 ore.
  • Warn-uri: Am 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: De aproximativ 5 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am primit niciodata ban.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Marian-Sorin.
  • Vârstă reală: Am 18 ani.
  • Domiciliu: Suceava.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un baiat sociabil, descurcaret, de gasca, imi place sa mi pretrec timpul cu prietenii.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies afara cu prietenii, sa ma joc pe PC, sa ma plimb cu masina.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Dupa mine, buGGed este cea mai frumoasa comunitate din Romania. Este un server care ma reprezinta.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul King. este un clan foarte activ, cu un tag frumos.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am fost niciodata in clan.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza".
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este un clan cu membrii activi, cu co-lideri si un lider care isi fac bine treaba.
Posted

Faptul că ai renunțat la facțiune pentru un FW dovedește neseriozitate, trebuia să mergi mai departe până la rank 5.

neutru.png.9d6793c9ab133d617b89e47115f465b7.png

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

Incearca sa intri in factiuni astfel incat sa dezvolti FH-ul mult mai ok. Acesta e votul meu, CONTRA

Posted

Nu prea ai dat importantă aplicatiei, ai fost la modul "ce-o fi o fi", Faction History-ul este unul destul de urât, având în vedere că nu ai nici un rank 5 cu ceva zile. Ai si două mute-uri pentru spam, ceea ce n-ar trebui să existe. De la mine primesti un CONTRA, încearcă sa-ti revizuiesti comportamentul si Faction History-ul, fii mai serios și votul nostru s-ar putea schimba în bine.

Posted

Niciun rank 5 in FH, destul de slab. Aplicatia, cum a spus si KaApA, a fost facuta "sa fie". Acele 2 mute-uri pentru spam te trag si mai tare in jos.

• Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - SasukeUchiha
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.