139906_1532731471 Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): SasukeUchiha, Nagato, MariansefChidin De pe ce server esti(white/blue/black): De pe White. Varsta: Am 18 ani. Localitate: Sunt din Suceava. Ore jucate: Am 1319 ore. Level: Am level 42. Vechime pe server: Joc de aproximativ 5 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/SasukeUchiha Ce alte jocuri joci?: ETS 2, CS:GO, League of Legends si GTA V. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: Ies sa ma plimb cu prietenii, ma plimb cu masina, stau pe Pc. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat sociabil, de gasca, descurcaret si ambitios. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mare rank al meu a fost 4 si am avut 41 days. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc. O voi folosi. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in [JFF]. Cu cine te intelegi din clan?: Nu cunosc pe nimeni din clan. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am vechime pe comunitate si ma simt pregatit pentru acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sunt foarte sigur, joc aproximativ 3-4 ore pe zi. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Seether89, Ian, Hodog, Ionutmdfk si SilverPhoenix. Quote
Gabriel Simionesi Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): StarDeSeverin De pe ce server esti(white/blue/black): De pe blue. Varsta: Am 15 ani. Localitate: Sunt din Suceava. Ore jucate: Am 407 ore. Level: Am level 26. Vechime pe server: Joc de aproximativ 5 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/StarDeSeverin Ce alte jocuri joci?: Cs go. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: Ies cu prieteni, stau pe Pc. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat de gasca ,ajutator. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Chiar acum am Rank: 4 si 40 days Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc. O voi folosi. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in niciun clan. Cu cine te intelegi din clan?: Nu cunosc pe nimeni din clan. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am vechime pe comunitate si ma simt pregatit pentru acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sunt foarte sigur, joc aproximativ 3-4 ore pe zi. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Becaly, Wish . Quote
sobieski.fenomen Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): sobieski.fenomen De pe ce server esti(white/blue/black): De pe White. Varsta: Am 16 ani. Localitate: Sunt din Vaslui. Ore jucate: Am 220 ore. Level: Am level 25. Vechime pe server: Joc de aproximativ 2 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/sobieski.fenomen Ce alte jocuri joci?: Doar SA:MP Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: Ies afara cu prietenii, ma plimb, ma joc fotbal si cel mai des ma joc SA:MP. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat sociabil, de treaba, descurcaret, ambitios si cu cei 7 ani de acasa. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mare rank al meu a fost 4 si am avut 41 days. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc. O voi folosi. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in [X]. Cu cine te intelegi din clan?: ]Alm0stCrazY[ este singurul meu prieten din acest clan dar si cu el nu ma cunosc cine stie ce. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am vechime pe comunitate si ma simt pregatit pentru acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sunt foarte sigur, joc aproximativ 4 ore pe zi. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Dexon, ComyR, Axon, ]Alm0stCrazY[ si cam atat. Quote
Charlton Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Salutare, tuturor aplicantilor! V-as ruga sa aplicati in urmatorul link: https://forum.bugged.ro/forum/6293-aplicatii/ Creati un topic nou si aplicati dupa acel model. Succes tuturor!! Quote
Recommended Posts