L e n n o n Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 (edited) IG: Nick: Lennon[] Nick-uri anterioare: Lennon(White); karate007(Green). Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Lennon[] Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/VANeosk Level: 46. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Momentan nu fac parte dintr-o factiune. Ore jucate: 1649. Warn-uri: Nu am warn-uri. De cât timp joci SA:MP?: De aproximativ 3 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost niciodată. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut. IRL: Prenume: Lucian Vârstă reală: 17 ani. Domiciliu: Galați. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana calma cu simtul umorului tin la glume atat timp cât sunt bune, sociabil cu cei din jurul meu iar în rest ii las pe cei din jurul meu sa-si faca propia lor parere despre mine fie ca e una buna sau rea. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa petrec timp alaturi de prieteni mei fie pe jocuri sau in viata reala. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este o comunitate foarte cunoscuta si destul de populara.Parerea mea despre Bugged este una foarte buna. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan excelent cu membri pe masura un lider responsabil, un loc in care te poti simti ca acasa. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in clan pana acum. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume, cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este un clan de top, respectat pe server dar si pentru ca am cativa prieteni in el. Edited August 5, 2019 by Lennon[]
KaApA Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Activitatea ta este una ok, având în vedere că-mi petrec mai tot timpul pe server cu tine. Comportamentul tău este unul ok, dovadă fiind si Last Punish-ul pe care-l ai curat de ceva timp. Din punct de vedere al Faction History-ului, este unul impecabil, exceptie făcând acel uninvite primit din functia de lider. Stiu că ai fost scos relativ aiurea, neadresând injurii sau dând dovadă de un comportament indolent. De la mine ai un PRO, succes!
.Aleksander Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Votul meu este unul pozitiv, excluzând unele greşeli din aplicaţie.
TheBiker Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 , pe viitor incearca sa fi mai atent cand creezi o aplicatie. FH, level si ore ok,
Recommended Posts