Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick:Fry.
  • Nick-uri anterioare:Jiren, Fry[]. Hamza.z
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Fry.
  • Sancțiuni (poză panel):Nu am https://imgur.com/a/drjWZk2
  • Level:38
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Los Aztecas rank 1
  • Ore jucate:1377
  • Warn-uri:-
  • De cât timp joci SA:MP?:Joc din 2013
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Da, C-bug 
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Niciodata

IRL:

• Prenume: Mazen
  • Vârstă reală: 19 ani
  • Domiciliu: Syria
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Mazen sunt din Siria si am varsta de 19 ani. Sunt o persoana sociabila si prietenoasa cu bun simt si respect fata de cei din jur. Consider ca munca in echipa ar trebui sa fie in toate factiunile cat si in toate grupurile din viata reala. Am castigat respectul multor persoane pentru ca am aratat ca sunt o persoana de incredere si mereu mi-am ajutat aproapele.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:stând cu prietenii
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte:The best server I've ever played

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:King este un clan in care sunt prezenti membrii seriosi care stiu sa se respecte unul pe altul si care stiu sa se distreze si sa socializeze intre ei.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Da, Am lasat jocul si acum am revinit
  • Motto-ul clanului King. Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:Un clan respectat, un clan cu membrii de treaba si cu capul pe umeri. e un clan devotat asteptarilor oricarui membru si oricine si-ar dori sa faca parte dintr-acesta.
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

Faction History asa urât n-am mai văzut de mult, însă ai putea compensa cu 2-3 rank 5-uri, sau să fii stabil într-o factiune (peste 100 de zile).

Succes!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.