Betty.. Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Informatii legate de SA:MP:Nickname: AndraNick-uri anterioare: Andra27Level: 30Ore jucate: 954Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): oza cu invitatia: https://imgur.com/a/86JjCUlProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/AndraCateva realizari pe server/ forum: Cateva dintre realizarile mele de pe acest server sunt averea, functiile si prietenii.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc alte jocuri pe langa SA:MP.De ce vrei sa intri in clan: Imi doresc sa fac parte din acest clan deoarece membrii sunt exact ca o familie si pentru ca imi doresc sa leg noi prietenii. Clanul The Legends ar fi ocazia perfecta pentru a ma stabili definitiv undeva.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte din clanul: ,, Army Knights,, si ,, The Republicans,, .Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte din clanul The Legends.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai facut parte din acest colectiv.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Desigur.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ma inteleg cu : MeNdEz, ILLUSION si BERNI.Planuri de viitor pe server? Imi doresc sa imi fac o reputatie cat mai buna si sa fac parte din staff-ul acestui server.Informatii legate de viata reala:Prenume: AndraVarsta reala: 16 aniNationalitate: RomaniaDescrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o fire creativa, sociabila si placuta. Imi place sa fiu inconjurata mereu de prieteni pentru ca ma simt bine atunci cand socializez cu cineva fata de care ma simt in largul meu. Sunt o persoana care ar face orice ii sta in putinta pentru a-si atinge scopurile.Ce gen de muzica asculti? Nu am anumite preferinte.Ce hobbyuri ai? Imi place foarte mult sa cant in timpul liber si fac parte dintr-un ansamblu de dansuri populare.Alte precizari? Imi doresc sa fac parte din clanul The Legends.
YoLLoKoV Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 FH-ul te cam strica, in ceea ce priveste atat orele jucate cat si sanctiunile nu am ce comenta, esti ok. Iti recomand sa revii cu o aplicatie dupa ce faci rank 5 in actuala factiune. Oricum, clanul este full..
Denisa Elena. Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 meriti sa faci parte din acest clan, chiar dacă fh ul tău nu e chiar cel mai bun.
CraZ[z]Zy Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Stiu ca nu ai cele 100 de zile intr-o factiune, dar am fost cu tine in factiune si cred ca meriti o sansa in acest clan. Succes!
Alphers Bugged Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Faction History foarte dezordonat + nu mi se pare ca esti activ(a).
Bombasticul Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 FH-ul este slab, macar de faceai 3 rank 5-uri.
Helios Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 (edited) Edited August 12, 2019 by CyberNeticK Membrii ce voteaza intr-o aplicatie sunt obligati ca la acordarea votului (contra & neutru) sa aduca un argument minim. In caz contrar votul nu este luat in considerare.
SummerBee Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 (edited) Edited August 12, 2019 by CyberNeticK Membrii ce voteaza intr-o aplicatie sunt obligati ca la acordarea votului (contra & neutru) sa aduca un argument minim. In caz contrar votul nu este luat in considerare.
Ionnuut Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 On 8/6/2019 at 1:37 PM, TL.Denisa said: meriti sa faci parte din acest clan, chiar dacă fh ul tău nu e chiar cel mai bun.
aaabbbccc Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 (edited) Edited August 12, 2019 by CyberNeticK Membrii ce voteaza intr-o aplicatie sunt obligati ca la acordarea votului (contra & neutru) sa aduca un argument minim. In caz contrar votul nu este luat in considerare.
Recommended Posts