Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Andra - Rank 3 San Fierro Paramedic Departament

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Andra
Nick-uri anterioare: Andra27
Level: 30
Ore jucate: 954
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): p9iPL5e.pngoza cu invitatia: https://imgur.com/a/86JjCUl
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Andra
Cateva realizari pe server/ forum: Cateva dintre realizarile mele de pe acest server sunt averea, functiile si prietenii.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc alte jocuri pe langa SA:MP.
De ce vrei sa intri in clan: Imi doresc sa fac parte din acest clan deoarece membrii sunt exact ca o familie si pentru ca imi doresc sa leg noi prietenii. Clanul The Legends ar fi ocazia perfecta pentru a ma stabili definitiv undeva.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte din clanul: ,, Army Knights,, si ,, The Republicans,, .
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte din clanul The Legends.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai facut parte din acest colectiv.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Desigur.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ma inteleg cu : MeNdEz, ILLUSION  si BERNI.
Planuri de viitor pe server? Imi doresc sa imi fac o reputatie cat mai buna si sa fac parte din staff-ul acestui server.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Andra
Varsta reala: 16 ani
Nationalitate: Romania
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o fire creativa, sociabila si placuta. Imi place sa fiu inconjurata mereu de prieteni pentru ca ma simt bine atunci cand socializez cu cineva fata de care ma simt in largul meu. Sunt o persoana care ar face orice ii sta in putinta pentru a-si atinge scopurile.
Ce gen de muzica asculti? Nu am anumite preferinte.
Ce hobbyuri ai? Imi place foarte mult sa cant in timpul liber si fac parte dintr-un ansamblu de dansuri populare.
Alte precizari? Imi doresc sa fac parte din clanul The Legends.

Posted

DstXDLr.pngFH-ul te cam strica, in ceea ce priveste atat orele jucate cat si sanctiunile nu am ce comenta, esti ok. Iti recomand sa revii cu o aplicatie dupa ce faci rank 5 in actuala factiune. Oricum, clanul este full..

Posted (edited)

z5XN120.png

Edited by CyberNeticK
Membrii ce voteaza intr-o aplicatie sunt obligati ca la acordarea votului (contra & neutru) sa aduca un argument minim. In caz contrar votul nu este luat in considerare.
Posted (edited)

z5XN120.png

Edited by CyberNeticK
Membrii ce voteaza intr-o aplicatie sunt obligati ca la acordarea votului (contra & neutru) sa aduca un argument minim. In caz contrar votul nu este luat in considerare.
Posted
On 8/6/2019 at 1:37 PM, TL.Denisa said:

DxHF3ye.png.4ac35b5dfb1643f37386709e12f0e993.pngmeriti sa faci parte din acest clan, chiar dacă fh ul tău nu e chiar cel mai bun. 

Posted (edited)

z5XN120.png

Edited by CyberNeticK
  • CyberNeticK changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - Andra - Rank 3 San Fierro Paramedic Departament
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.