Millennium Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Emper0r. De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt de pe Blue Bugged. Varsta: Am varsta de 17 ani. Localitate: Orhei, Republica Moldova. Ore jucate: 720 ore jucate. Level: Am level 27. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Emper0r Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA:MP. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Andrei si locuiesc in Republica Moldova. Sunt sportiv cu performanta inalta. Sunt o fire rabdatoare si serioasa, cand e nevoie. Cand nu e nevoie, sunt foarte glumet, cu simtul umorului dezvoltat. Imi place sa ma joc doar SA:MP, alte jocuri fiind indiferente pentru mine. Invat foarte bine la liceu, stiu foarte bine limba engleza. Am spirit de echipa, si pot lucra cu oricine, fiind ca sunt foarte intelegator. As vrea sa ma alatur acestui clan, deoarece are niste memri foarte uniti si o conducere ( lider si co-lideri ) minunata si intelegatoare! Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am facut parte din Taxi Las Venturas, rank 4, 65 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, as vrea ca asta sa fie prima data cand ma alatur acestui clan unit. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in nici un clan / ultimul clan a fost [PF]. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Din clan ma inteleg cu aKay, in rest ma inteleg cu toti membrii factiunii, si 10 playeri de pe server.
Charlton Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Ai primit uninvite din clan astazi fiindca cerseai la toata lumea bani pe chat-ul factiunii. se poate da T/C. @Cosmin Alliance
Recommended Posts