Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  • Nick: CristiaNF
  • Nick-uri anterioare:  ItzCristian si Twinn.
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/CristiaNF
  • Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/R8hLuWd
  • Level:43
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan sunt civil.
  • Ore jucate:1600 ore jucate.
  • Warn-uri: 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: Din 2014.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am fost banat.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Cristian
  • Vârstă reală: 17 ani.
  • Domiciliu: Chisinau
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Salut, ma numesc Cristian si sunt din Republica Moldova, nu imi place sa ma descriu dar voi face o exceptie, sunt o persoana calma ce nu prefera conflictele. Deseori ma implic in proiecte ce au ca scop sa faca o lume mai buna. Nu tolerez violenta iar scopul meu in viata este sa fiu primul astfel concurenta ma face om.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa fac sport si sa ma joc pe calculator.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: BuGGeD e o comunitate de nedescris unde poti obtine prietenii de lunga durata si e locul in care orice vis devine realitate.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King este clanul regilor si clanul viitorului, aici poti sa te impretenesti cu diferite persoane din sfera cunoscuta si astfel sa-ti faci o reputatie pe server. In acest clan intra doar persoanele ce merita astfel si prin moto putem intelege ca doar cel ce munceste si isi obtine meritele poate obtine ceva.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am fost in clanul King. doar pe serverul Red inainte de fuziune, am iesit deoarece liderul a lasat clanul.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece este un dintre cele mai puternice clanuri ce are ca scop dezvoltarea spirituala si profesionala a playerilor.
Edited by Cadi
Posted (edited)

neutru.png.9d6793c9ab133d617b89e47115f465b7.png, deoarece cred ca ai cumparat contul ( nu sunt eu in masura sa decid) si deoarece nu ai mai fost intr-o factiune de aproape un an (10 luni).

Edited by TheBiker
Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png
Nu ai mai intrat de foarte mult timp intr-o factiune si nu esti foarte activ.
Ai avut un FH bun, cu alt nume. Dupa, ti ai schimbat numele si ai iesit la rank 2. Nu ma face decat sa cred ca ai cumparat contul.
Nu primesti contra pentru asta, ci primesti pentru activitatea scazuta si pentru faptul ca nu ai mai fost de mult timp intr-o factiune.

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

Cum a spus si colegul meu mai sus, nu ai mai intrat de foarte mult timp într-o factiune, fapt care face directă referire la votul meu. Este adevărat si că ai avut un Faction History ok cu alt nume, nu cu numele tău, lucru care mă face si pe mine să cred că ai cumpărat contul. 

Încearcă să intri într-o factiune si să atingi un rank cât mai mare si te asteptăm cu o altă aplicatie, succes!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.