Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: PRNYX
  • Nick-uri anterioare: Zhaow0w
  • Profil panel:  https://bluepanel.bugged.ro/profile/PRnyx
  • Sancțiuni (poză panel):  https://imgur.com/a/vNJWQjP
  • Level: 58
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Sunt Civil.
  • Ore jucate: 2118
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc din  2015.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Da am avut.

IRL:

• Prenume: Stefan
  • Vârstă reală: 16 ani.
  • Domiciliu: Targu Jiu
  • Biografie (minim 30 cuvinte):  Sunt un tip de treaba ,  generos si imi place sa invat foarte multe lucruri noi, joc foarte mult fotbal  si  tenis de masa. Si nu imi place sa iroseasca timpul aiurea
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa joc fotbal si sa ma joc pe PC.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte:  Cea mai uimitoare comunitate de SA:MP din Romania.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan foarte frumos, in care mi asi dori sa ma reintorc.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da am mai fost si imi pare rau pentru ce am facut m-am luat cu el in gura aiurea si imi doresc sa imi recapat greseala facuta.
  • Motto-ul clanului King: " Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l Creeaza!
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Pentru ca este un clan activ si unde sunt niste persoane de nota 10. Si chiar imi pare rau pentru ce am facut.
Posted (edited)

neutru.png.9d6793c9ab133d617b89e47115f465b7.png level si ore ok, FH decent. Aplicatie cam slabuta. Nu inteleg de ce ai parasit clanul si acum vrei iar sa te intorci.

Edited by TheBiker
Posted

Aplicatie foarte slaba, ai mai fost in clan si ai dat dovada de o mentalitate foarte aiurea, incepand sa te lauzi cu fps-urile si sa faci o mare cearta din asta.

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83 (1).png

Posted

Puncte forte: numărul de ore; levelul deținut; LP-ul imaculat (kick ala este nesemnificativ).

Puncte slabe: aplicație destul de sumara; faction history slab pentru numărul de ore si levelul deținut; ai mai fost in clan, fiind dat afara de însuși Kronick, si “luându-te in gura”, ți-ai cam pierdut orice sansa de a reveni.

Recomandare: îmbogățește-ti fh-ul, maturizează-te puțin, pune mai mult interes atunci când chiar iti dorești sa obții ceva (in joc sau in real life).contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83 (1).png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.