Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - .AnDreW - Leader of The Rifa

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: .AnDreW
Nick-uri anterioare: Pe Blue: MAWE, Bvcovia. Pe server-ul White, unde am jucat in urma cu 1-2 ani aveam nickname-ul Mave.
Level: 34.
Ore jucate: 865.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/WQczylh
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/QqGc0rG
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/.AnDreW
Cateva realizari pe server/ forum: Functia de lider al mafiei The Rifa, functia de tester in cadrul factiunii Taxi San Fierro, zilele acumulate in factiuni, orele acumulate intr-un timp scurt si mai ales prieteniile acumulate.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc League of Legends si ocazional Counter-Strike:Global Offensive si Euro Truck Simulator 2.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece, am observat ca este un clan unit, cu membri respectati pe server, despre care am auzit numai vorbe de lauda.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: King, Reborn of Angels si Seraphim Family.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu am mai fost.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, am verificat.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: De inteles, consider ca ma inteleg bine cu toti, la prima vedere, nu vad pe cineva cu care m-am certat din clan sau cu care sa nu ma inteleg.
Planuri de viitor pe server?: O sa incerc sa tin functia de lider cat mai mult timp si cam atat, ce voi mai face pe parcurs, ramane de vazut, nu vreau sa-mi fac alte planuri momentan.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Andrei.
Varsta reala: Am 16 ani.
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Andrei si sunt elev in clasa a 10-a pe profil de stiinte ale naturii. Sunt un baiat simplu, respect pe cine ma respecta si sunt destul de calm in orice situatie data. Pot spune despre mine ca apreciez la o persoana sinceritatea si personalitatea. La personalitate ma refer ca acea persoana sa fie cine este si sa nu copieze comportamentul altucuiva sau sa dea drept altcineva. Mai pot spune despre mine, ca imi place sa-mi ajut prietenii si familia cu tot ce pot. In timpul liber imi place sa ma joc diverse jocuri pe calculator alaturi de prietenii mei, sa vad un film / serial sau sa ies la plimbare.
Ce gen de muzica asculti?: Trap / Rap, manele, muzica pop.
Ce hobbyuri ai?: Cum am precizat si mai sus in descriere - jocurile pe calculator, filmele / serialele, iesitul in oras cu prietenii si eventual sa merg la sala sau sa citesc.
Alte precizari?: N-am.

• CyberNeticK changed the title to [Acceptat] Aplicatie The Legends - .AnDreW - Leader of The Rifa
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.