Millennium Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 IG: Nick: Emper0r Nick-uri anterioare: Nu am nick-uri anterioare. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Emper0r Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/dpAsGfU Level: Am level 28. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: In decursul zilei de astazi am iesit, am dat demisia. (08.08) Faceam parte din School Instructors Las Venturas si aveam rank 5! Ore jucate: 735 ore jucate. Warn-uri: 1/3, bug abuse cu wanted. ( Nu stiam ca se da ceva pentru asta ) De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de 3 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): NU am avut niciodata ban, nici pe un server. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. Membrii acestui clan sunt foarte uniti si prietenosi. IRL: Prenume: Ma numesc Andrei. Vârstă reală: Am varsta de 17 ani. Domiciliu: Republica Moldova, municipiul Orhei. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Andrei. Imi place foarte tare sportul, ma ocup cu lupte libere, dar si fotbal, baschet, volei, tenis de masa. Sunt o persoana foarte vorbareata, si serioasa, cand e nevoie. Am simtul umorului bine dezvoltat. Sunt o persoana rabdatoare, ceea ce poate fi rar intalnit, cineva rabdator. Imi place sa ies afara cu prietenii si sa joc SA:MP. Invat foarte bine la liceu, si stiu engleza minunat. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa joc SA:MP sau sa citesc ceva nou. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged-ul este o comunitate foarte frumoasa cu o conducere minunata, Tibi si Shad0w. Toti helperii / adminii se ocupa de server foarte mult. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul King. este un clan foarte unit, cu o reputatie buna pe server. Are membri care nu cauta cearta si au spirit de echipa. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: NU am mai fost in clan. Vreau ca acum sa ma alatur prima data. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Nu voi spune multe. Vreau sa ma alatur, deoarece este o familie unita!
RewardK Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 FH slab, LP dezastruos + https://imgur.com/a/jaLTt9C
.Aleksander Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Nu ai un cont îndeajuns de dezvoltat pentru a-ţi acorda vot pozitiv, excluzând situaţiile enumerate de colegii mei mai sus.
TheBiker Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 LP putin cam bogat si putine factiuni cu rank 5.
DAMNED Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Fh-ul este acceptabil, având in vedere ca ai ieșit doar pe motiv “demisie”. Din ultima facțiune ai ieșit cu r5, ceea ce este un lucru bun, si ar trebui sa continui pe aceasta “cale”. Numărul de ore si levelul sunt destul de ok. Lp-ul, cât si aplicația (mai ales la exprimare), lasă de dorit. Recomandare: Scapă de LP, scoate warn-ul ala, intra cât mai repede intr-o facțiune, îmbunătățește-ti exprimarea.
Battalion Chief Gordon Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 Votul meu este contra, imi pare rau, succes mai departe.
Recommended Posts