Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends- [_Auras_] - Diferite rank 5-uri

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: [_Auras_]
Nick-uri anterioare: []AurasXxB0$$[]
Level:54
Ore jucate:2067 
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://postimg.cc/nCJ7QW7V
Poza cu invitatia:https://postimg.cc/9wWmcyR2
Profilul de pe panel (link): 
https://bluepanel.bugged.ro/profile/[_Auras_]
Cateva realizari pe server/ forum: am peste 2000 de ore, am acumulat peste 200 de zile in departamente, am stat 100 day in San Fierro Paramedic Departament, am facut al2-lea cel mai mare raport din istoria serverului [in factiunea actuala . ''Playeri arestati/ucisi 1384/40.''
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc nimic altceva.
De ce vrei sa intri in clan:Deoarece este unul dintre cele mai mari clanuri de pe acest server, iar in acesta am multi prieteni.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? :Da, am mai facut, iar acestea au fost [CB], inger., [LVM], .BurN, [HA], .Si, .STH, [SB], [iK],  Teen., [VIP], _007, .CrZ, [HA], [BP].
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Am mai fost in clan, iar motivul demiteri a fost inactivitatea foarte mare.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Vreau sa revin,deoarece aici m-am simbtit cel mai bine, si pentru prietenii pe care ii am in acesta.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, am verificat.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Bombasticul, Astriel, YoLLoKoV, iLLUSiOn, SMiGAL si Madylysm. Au fost mai multi, dar majoritatea nu mai sunt.
Planuri de viitor pe server?: Da, doresc sa obtin functia de helper.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Auras Ionut
Varsta reala: 18 ani
Nationalitate: Roman
Descrie-te in minim 20 cuvinte:Ma numesc Serban Auras Ionut, am varsta frumoasa de 18 ani, sunt din Tecuci. Sunt o fire calma, sunt prietenos de fel, am cei 7 ani de acasa, am simtul umorului si sunt capabil sa fac la randul meu glume de bun gust, imi place sa imi fac prieteni noi, imi plac provocarile noi si in acelasi timp sa ma distrez alaturi de prietenii mei. In afara de asta, ma consider o persoana descurcareata, pot sa inteleg majoritatea lucrurilor fara a fi nevoie sa mi se mai explice a doua oara. In timpul liber imi petrec o marte parte din el pe SAMP, dar si iesind in oras alaturi de prietenii mei sau vizitand anumite rude pe care nu le-am mai vazut de ceva timp. Sunt capabil sa-mi recunosc greselile, nu imi plac minciunile si nici persoanele care mint pentru a-si ascunde anumite fapte pe care le-au savarsit. De asemenea, imi place sa lucrez in echipa. Nu ma laud cu realizarile mele, nu imi plac persoanele care se lauda cu ce au reusit sa realizeze, este strict treaba lor ce au si cum au facut asta. Urasc favorizarile, respect maxim persoanele care au ajuns unde si-au propus pe spatele lor, nu pe relatiile altora! Imi place sa fac ceea ce imi propun, chiar daca asta nu se intampla mereu datorita factorilor externi.
Ce gen de muzica asculti?: Prefer muzica electronica..
Ce hobbyuri ai?: Ador jocurile sportive [Fotbal,handbla,tenis,etc].
Alte precizari?: Va multumesc !Sper ca de data asta sa fiu acceptat si sa nu se mai caute motive sa fiu respins. Daca nu ma vrei in clan CyberNetick poti sa-mi zici. E deja a3-a oara cand ma chinui sa intru in clan. Imi este mila de playerii care tot voteaza cu pro, iar cred ca a devenit si pentru ei enervant sa voteze de 3 ori la acelasi player.

Edited by Serban Auras Ionut
Posted
6 hours ago, ErRazvan said:

Intuila morala in legatura cu oamenii pe are ii accepta Cyber, e lider si e dreptul lui sa accepte sau invers.

contra.png

• CyberNeticK changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends- [_Auras_] - Diferite rank 5-uri
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.