Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - ShaDey - Co-lider LSPD/SFPD, aproape 1k days PD.

Recommended Posts

Posted

Nickname: ShaDey
Nick-uri anterioare: -
Level: 65
Ore jucate: 4110 ore jucate.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/14dXjvZ
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/W1LWw4u
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/ShaDey
Cateva realizari pe server/ forum: Nu consider ca am realizari asa mari pe server. Cateva ar fi functiile de sublider avute in Los Santos Police Department si San Fierro Police Department si functia de tester in toate departamentele de politie. O alta realizare ar fi orele jucate si FH-ul cu multe rank 5, iar alta realizare o consider ca am facut rank 5/6 in toate departamentele. Cea mai mare realizare pe care eu personal o cred ca este cea mai importanta, sunt prietenii pe care mi i-am facut si persoanele pe care le-am cunoscut pe acest server. Mi-am gasit multe persoane de incredere pe care le consider prieteni in adevaratul sens al cuvantului prin intermediul acestui joc/server.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc ocazional Fifa 19.
De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca am fost multa vreme in acest clan si ma atrage inapoi de fiecare data.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Saints Family, Army Knights, The Legends.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Da, am fost dat afara din cauza unei glume care nu si-a avut rostul sau nu a fost inteleasa.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Cum am zis si mai sus, doresc sa revin in clan pentru ca de fiecare data m-am regasit in acest clan si am multi prieteni aici.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Astriel, Diana, Madylysm, Nicu[], YoLLoKoV, Alphers, Daniela si multi, multi altii.
Planuri de viitor pe server?: Sa reintru in clanul The Legends.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Razvan
Varsta reala: Am 22 de ani.
Nationalitate: Sunt roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o fire sociabila, imi place sa glumesc si sa imi fac prieteni noi. Ma integrez rapid in grupuri noi si ma fac placut. Imi place sa muncesc si sa trag din greu si sa trec peste orice limita pentru a-mi atinge scopul si mai presus de toate sa imi indeplinesc visul.
Ce gen de muzica asculti?: Trapp, House, Rap, Manele, de toate, depinde de starea in care ma aflu.
Ce hobbyuri ai?: Muzica, fotbalul, pescuitul si condusul.
Alte precizari?: Sper sa ne revedem cu bine!

• CyberNeticK changed the title to [Acceptat] Aplicatie The Legends - ShaDey - Co-lider LSPD/SFPD, aproape 1k days PD.
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.