Bogdan Sava Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 (edited) Nickname: Al.CaponeJR.Nick-uri anterioare: Am avut numele Bonghi la inceput, apoi mi-am pus numele ca la contul mare si am mai adaugat 'JR'.Level: Am level 35.Ore jucate: Momentan am 431 de ore, dar am activitate mare. Chiar daca lucrez imi fac timp si de acest joc.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): Dau link de la sanctiuni, poza nu pot face. Link: https://bluepanel.bugged.ro/lpPoza cu invitatia: https://imgur.com/5O0mbSpProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Al.CaponeJRCateva realizari pe server/ forum: Momentan pe server, averea pe care o detin si noii prieteni.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc alte jocuri. De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa ma alatur clanului The Legends deoarece are niste membri super de treaba cu functii mari pe acest server si este foarte populat si respectat, pot spune ca din punctul meu de vedere este printre cele mai vechi clanuri de pe acest server si un clan bine organizat cu un staff foarte bun.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am facut parte din Saints Family. Stay High, Royal, The Punishers.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai fost in The Legends, inca am vrut sa ma alatur acestui clan cand m-am cunoscut cu un vechi membru cu numele: ZeceCenti.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai fost in acest clan.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: BERNi, Alphers, Andrew[.], .Denisa., KeldeeoR, MeNdEz.Planuri de viitor pe server? Momentan sa imi fac un Faction`s History cat mai bun.Informatii legate de viata reala:Prenume: Bogdan.Varsta reala: Am 19 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Salut. Ma numesc Bogdan. Am frumoasa varsta de 19 ani si am un job. Sunt un baiat de treaba, cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului. Sunt glumet, dar cand vine vorba de ceva serios, las gulam la o parte. Sunt o fire prietenoasa, imi place sa socializez si sa descopar mereu lucruri noi. Cat despre hobby-uri, pot zicce ca unul dintre ele ar fi fotbalul. Cam atat despre mine, astept parerile voaste. Ce gen de muzica asculti? Nu am ceva preferat.Ce hobbyuri ai? Imi place sa practic fotbalul.Alte precizari? Multumesc! Edited August 10, 2019 by Bogdan Sava
SummerBee Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 (edited) Nu ai pus link-urile bune + ore putine jucate. Edited August 10, 2019 by SummerBee
Helios Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 Ore putine, faction history destul de slabut, poza cu sanctiunile lipseste (doar adminii vad din link), descriere copiata.
Bogdan Sava Posted August 10, 2019 Author Posted August 10, 2019 Nu e descriere copiata, e facuta de mine, numai ca e pe telefon.
Ionut Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 11 minutes ago, SummerBee said: Nu ai pus link-urile bune + ore putine jucate.
Ionnuut Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 7 hours ago, SummerBee said: Nu ai pus link-urile bune + ore putine jucate.
GenNeticK Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 16 hours ago, SummerBee said: Nu ai pus link-urile bune + ore putine jucate. + încă nu ești o legendă.
Vrig Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 On 8/10/2019 at 10:40 PM, TL.Helios said: Ore putine, faction history destul de slabut, poza cu sanctiunile lipseste (doar adminii vad din link), descriere copiata.
TOMI Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 On 8/10/2019 at 10:40 PM, TL.Helios said: Ore putine, faction history destul de slabut, poza cu sanctiunile lipseste (doar adminii vad din link), descriere copiata.
Recommended Posts