Alex022 Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 (edited) Salut. Am si eu o problema cu jocul. Cand intru in SA:MP pe server, imi arata ca m-am conectat la el, dar nu imi apare casuta in care bag parola. Imi arata "Connected. Joining the game ...", sta 30 de secunde si imi da "Server closed the connection.". Problema nu este de la moduri, pentru ca am incercat si cu jocul default + ca l-am reinstalat, dar nimic. Ce ar trebui sa ii fac? Edited August 11, 2019 by Alex022 Quote
Marlan Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 36 minutes ago, Alex022 said: Salut. Am si eu o problema cu jocul. Cand intru in SA:MP pe server, imi arata ca m-am conectat la el, dar nu imi apare casuta in care bag parola. Imi arata "Connected. Joining the game ...", sta 30 de secunde si imi da "Server closed the connection.". Problema nu este de la moduri, pentru ca am incercat si cu jocul default + ca l-am reinstalat, dar nimic. Ce ar trebui sa ii fac? Nu poti sa faci nimic, e de la host. 1 Quote
JustMe.. Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 On 8/11/2019 at 2:20 PM, Alex022 said: Salut. Am si eu o problema cu jocul. Cand intru in SA:MP pe server, imi arata ca m-am conectat la el, dar nu imi apare casuta in care bag parola. Imi arata "Connected. Joining the game ...", sta 30 de secunde si imi da "Server closed the connection.". Problema nu este de la moduri, pentru ca am incercat si cu jocul default + ca l-am reinstalat, dar nimic. Ce ar trebui sa ii fac? In cazul in care nu te logheaza pe server si eroarea persista poate sa fie cum a spus si Scaraoschi dar poate sa aiba si o alta cauza cum ar fi problemele de retea,revino cu un reply daca problema ta inca persista. Quote
Alex022 Posted August 23, 2019 Author Posted August 23, 2019 On 8/11/2019 at 2:57 PM, Scaraoschi said: Nu poti sa faci nimic, e de la host. De la host era, mersi. Quote
Recommended Posts