Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: Lovin
  • Nick-uri anterioare: DiLeia
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Lovin
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/Cttm3yk
  • Level: 30.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea San Fierro Paramedic Department si detin rank-ul 1.
  • Ore jucate: 401.
  • Warn-uri: 0.
  • De cât timp joci SA:MP?: De aproximativ 5 ani de zile.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am fost banat pe blue pentru reclama. Acum vreo 4-5 ani, dintr-o greseala copilareasca de a mea pe care mi-am asumat-o la momentul acela.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Clar, nu.

IRL

• Prenume: George.
  • Vârstă reală: 18 ani.
  • Domiciliu: Bucuresti.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma caracterizez printr-o persoana simpla, calma, atenta si responsabila in ceea ce face. Imi doresc sa ma perfectionez si imi place ca toate treburile sa fie duse pana la capat, dupa proverbul: "Daca ai intrat in hora, trebuie sa joci pana la capat!". Merg pe principiul ca faptele vorbesc de la sine. Sunt perseverent, solitar, imi place sa imbin utilul cu placutul si adept a muncii in echipa, care, dupa parerea mea sunt principiile fundamentale din toate punctele de vedere.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma destind prin lucrurile si actiunile mele preferate, cum ar fi: un biliard, un fotbal, iesitul pe afara cu prietenii sau chiar jucandu-ma pe calculator sau PS4.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Pentru mine ramane cea mai constanta si serioasa comunitate de SA:MP din Romania, dovedind asta in toti anii acestia.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan sanatos, complex cu membrii de cea mai buna calitate.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai fost. Motivul iesirii mele din clan a fost ca m-am lasat pentru o perioada de joc.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc ma alatur acestui clan deoarece ma defineste desavarsit, iar pe multi dintre membrii clanului ii cunosc si am relatii bune cu ei.
Edited by Lovin
Posted

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Avand in vedere ca nu ai nicio factiune in FH, nu prea imi inspira incredere.
Dar, pentru ca te cheama tot George si ai un LP curat, cat si o activitate decenta, primesti un PRO.

Posted

Desi contul tau nu este unul prea dezvoltat, este de apreciat ca faci parte dintr-o factiune. 

Un alt plus este LP-ul imaculat. In plus, mentionand banul pentru reclama, desi acesta a disparut din LP, imi da inca un motiv sa iti dau PRO.

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.