Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - johncena.motanu - Rank 5 LVPD

Recommended Posts

Posted (edited)

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: johncena.motanu
Nick-uri anterioare: johncena este singurul meu nick.
Level: Level 20 , 1373/62 respect points. 
Ore jucate: 1033 ore.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/nqN30c2
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/aS8rj89
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/johncena.MOTANU
Cateva realizari pe server/ forum: 233 days in factiunea Las Venturas Police Department.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO, FIFA 14 si Farming Simulator 2015.
De ce vrei sa intri in clan:  Deoarece cativa prieteni fac parte din acest clan si mi se pare un clan cu membrii prietenosi si seriosi.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, Seraphim Family,  Alliance, Army Knights si multe altele.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Da, am mai facut parte din The Legends si am iesit deoarece cel mai bun prieten al meu a parasit clanul si am decis sa merg cu el.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Deoarece acest clan mi-a placut cel mai mult si membrii sunt foarte de treaba.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Astriel,  Madylysm, Shawy si Bullock. Acestia sunt cativa dintre ei.
Planuri de viitor pe server? Sa devin liderul unei mafii.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: George.
Varsta reala: 16 ani.
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o persoana serioasa, linistita, imi fac usor prieteni, ma inteleg cu toti, imi place sa ma implic in diferite activitati si sa ii ajut pe ceilalti, iar acest lucru nu o fac neaparat pentru diferite recompense, ci doar pentru ca-mi place sa le ofer ajutorul necesar, poate voi fi si eu ajutat cand voi avea nevoie de ceva.
Ce gen de muzica asculti? Orice muzica.
Ce hobbyuri ai?: Fotbal cu prietenii.
Alte precizari? Astept raspunsul vostru.

Edited by Johncena
Posted (edited)

z5XN120.png 1.Nu consider ca ai ce cauta in 'The Legends' atata timp cat mai ai un cont ( MALWARE ) de pe care faci post-uri aiurea chiar si celor din 'The Legends'. Nu e clan de post-hunteri. Este un clan in care oamenii chiar inteleg SA:MP-ul si se bucura de el si vor sa realizeze ceva pe acest joc.

2. Ai multe in Last Punish chiar si RECENTE.

3. Comportamentul tau lasa de dorit.

4. Ai 1 warn la momentul actual.

Edited by Alphers Bugged
Detaliere argumente.
Posted
18 minutes ago, Alphers Bugged said:

z5XN120.png 1.Nu consider ca ai ce cauta in 'The Legends' atata timp cat mai ai un cont ( MALWARE ) de pe care faci post-uri aiurea chiar si celor din 'The Legends'. Nu e clan de post-hunteri. Este un clan in care oamenii chiar inteleg SA:MP-ul si se bucura de el si vor sa realizeze ceva pe acest joc.

Posted
1 hour ago, Alphers Bugged said:

Posted
3 hours ago, Alphers Bugged said:

• CyberNeticK changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - johncena.motanu - Rank 5 LVPD
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.