Onofrew Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 (edited) IG: Nick: Alekzander Nick-uri anterioare: []Alex Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Alekzander Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/A7AW09D Level: 42. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in News Reporters si detin rank 2. Ore jucate: 1170. Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de aproape 5 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Am fost banat acum 2 ani pentru aimbot. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Ma numesc Alexandru. Vârstă reală: Am 16 ani. Domiciliu: Locuiesc in Falticeni. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un tip prietenos, cu bun simt si de treaba. Am simtul umorului si imi plac tot felul de glume, in afara de cele rasiste, despre religie sau proaste, care sunt facute de obicei de catre cei ce vor sa se bage in seama. Respectul este una dintre calitatile mele, ii respect pe toti din jurul meu care merita asta, dar si pe cei care nu merita. Pasiunea mea este sportul. Practic volei de performanta de 6 ani si ma dedic cu totul acestui sport si chiar imi doresc sa ajung sus. Sa nu uit si de defectele mele. Pe zi ce trece, imi dau seama in unele momente ca sunt destul de egoist si lacom pentru unii, dar mereu ma voi lasa pe mine pentru familia si pentru unii dintre prietenii mei. Sunt un baiat destul de timid cand este vorba sa ma integrez intr-un grup mai mare, insa sunt mai capabil sa fac asta intr-un grup mai restrans de persoane. Ce îți place să faci în timpul liber?: Cand nu sunt la scoala sau antrenament, petrec timp cu prietenii mei, atat in mediul virtual, cat si in afara acestuia, anume viata reala. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este o comunitate alcatuita din jucatori ok si altii mai putin ok. Cei ok sunt la locul lor si pun accent pe distractie in mare parte, dar si pe interesul lor, care poate fi o functie, avere cat mai mare sau un faction-history frumos. Playerii mai putin ok sunt cei care joaca cu cheats sau care joaca doar pentru a le strica distractia altora. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan foarte bun, spun asta din experienta mea in acest clan, unde toti se comporta ok unii cu altii si unde se afla cei mai ok playeri de pe server. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am mai fost in clan acum 3 ani, pe red, insa am iesit din acesta pentru ca ma lasasem de server. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan, deoarece vreau sa fac parte dintr-un colectiv unit si respectat. Edited August 12, 2019 by Alekzander
TheBiker Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 esti un baiat de treaba, te stiu din NR, dar votul meu este NEUTRU din cauza acelui FH si acelui jail.
.Aleksander Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 În urma analizării contului tău am luat decizia de a îți acorda un vot pozitiv, chiar dacă însă contul nu este îndeajuns de atractiv.
Clev Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Iti las un vot pozitiv, aferent colegilor mei, insa incearca sa-ti faci un Faction History cat mai decent. Asta e doar ''oglinda'' ta pe joc. Succes!
DAMNED Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Fh-ul este ok, desi n-ar strica mai multe rank 5 'legate'. Numarul de ore este rezonabil. Lp-ul este acceptabil, insa daca vrei intr-un clan de top, ar trebui sa lasi DM-ul aiurea. Meriti o sansa!
KaApA Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Momentan votul meu este acesta deoarece ai făcut DeathMatch destul de recent si nu consider că este ok. FH-ul este acceptabil, pentru el ti-as fi dat o sansă, dar si datorită aplicatiei si numărului de ore. Măcar să mai treacă o perioadă de timp (3-4 săptămâni) să dovedesti că acea sanctiune a fost doar o abatere de moment. Succes!
RewardK Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 FH destul de dezordonat si acel DM din LP te trage foarte tare in jos. Momentan, raspunsul meu este contra.
Cartofel. Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 O aplicatie frumoasa, doar ai grija la comportament pe viitor.
Recommended Posts