Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Noxus.
  • Nick-uri anterioare: Noxus - Jordi- Noxus.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Noxus
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/BUVsGdN
  • Level: 29.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu ma afli in nicio factiune.
  • Ore jucate: 745
  • Warn-uri: 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de 3 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: George.
  • Vârstă reală: 19 ani.
  • Domiciliu: Botosani.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):  Salut, ma numesc George si am 19 ani. Ascultatul muzicii este ca un drog, iar pasiunea mea este fotbalul, iar totodata am o atractie pentru tatuaje, in momentul de fata detin doua pe care nu le regret si nici nu o voi face vreodata. Imi place sa-mi fac prieteni noi, sa testez experiente noi, imi place sa simt adrenalina si sa fac lucruri nebunesti. Iar cel mai important lucru la o persoana este bunul simt si respectul, daca nu detii aceste doua calitati nu prea o sa ai sanse la o cariera in viata.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies pe afara cu prietenii, sa joc fotbal si sa incerc experiente noi.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Pentru mine este una dintre cele mai mari comunitati de top din Romania.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan respectat pe acest server.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza"
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este un clan respectat si cu performante foarte mari, si liderul si co liderii isi fac treaba cat de bine pot. 
Posted

Am analizat contul tău și votul meu este unul negativ. Îți sugerez să reaplici în momentul în care vei fi membru de rank 5 al unei facțiuni și vei avea o aplicație îndeajuns de convingătoare.

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png

• Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - Noxus
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.