NipponRO Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 (edited) Nickname: NipponRO.Nick-uri anterioare: NipponROLevel: 44Ore jucate: 1600.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): Am avut contu spart unii din Adminii de pe server stiu asta. cPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/1OEanaxProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/NipponRO.Cateva realizari pe server/ forum: Functia de verificator in Hitman Agency.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Joc doar SA:MP.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece sunt un baiat prietenos si respectos. Am foarte multi prieteni in clan.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am facut parte din BurN, [RA], Ak.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, am fost, ma dat afara Ilusion ca l-am facut noob ca da cu aim.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Deoarece are membrii foarte prietenosi si respectosi.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Astriel, Sandroow, Alphers, Madylysm.Planuri de viitor pe server? Sa primesc o functie Lider sau Helper.Informatii legate de viata reala:Prenume: Mario Robert.Varsta reala: 17 ani.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Mă numesc Mario, am 17 ani și locuiesc în Galati. Sunt o fire puternică, ambițioasă și foarte calculată care nu lasă nimic în urmă nerezolvat. Îmi place să îmi petrec timpul liber jucându-mă pe calculator, să merg cu prietenii deoarece sunt o fire petrecăreață, distractivă și puternică. Am coloană vertebrală, cei 7 ani de-acasă, sunt cu capul pe umeri mereu și știu să mă comport adecvat indiferent de situație. Îmi place să discut cu oamenii ca mine deoarece am ce discuta cu aceștia și pot spune că asta caut pe unde umblu, indiferent că este un joc sau realitate.Ce gen de muzica asculti? Toate genurile inafara de populara.Ce hobbyuri ai? Honnyurile mele sunt : Fotbalul.Alte precizari? Va doresc o viata frumoasa alaturi de cei dragi respect din partea mea. Edited August 12, 2019 by NipponRO
OM3GA6 Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 2 hours ago, TL.Ionut said: Lp-ul lasa de dorit.
Recommended Posts