Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - Viorelz - Rank 5 tot FH-ul.

Recommended Posts

Posted

Nickname: Viorelz
Nick-uri anterioare: Am avut la inceput Viorel@BarbaNeagra insa am schimbat imediat in Viorelz.
Level: 39.
Ore jucate: 1185.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/030utEI
Poza cu invitatia:  https://imgur.com/22ZMD6w
Profilul de pe panel (link):  https://bluepanel.bugged.ro/profile/Viorelz 
Cateva realizari pe server/ forum: Am reusit sa intalnesc multe persoane cu care tin legatura si sa ma imprietenesc si FH-ul pe care am reusit sa il fac cu ajutorul activitatii si seriozitatii.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc nimic altceva.
De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in clan deoarece aici se afla majoritatea prietenilor mei, ma inteleg de minune cu toti membrii acestuia si iubesc atmosfera din acesta.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am facut parte din mai multe clanuri, nu am cum sa mi le amintesc pe toate insa cel mai mult am stat in The Legends.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, am mai facut parte si am iesit din cauza unei probleme personale, insa acum s-a rezolvat si as dori sa ma realatur.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Doresc sa revin deoarece prietenii mei se afla in acesta si m-am simtit cel mai bine in acest clan.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Sigur, nu ma aflu acolo.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nicu[], Alphers, Flavius, LazyBoy, Daniela, Astriel si multi altii.
Planuri de viitor pe server? Planurile mele pentru viitor sunt sa fiu cat mai activ si sa fac parte din toate tipurile de factiune, iar apoi poate voi avea o sansa la functia de helper, asta ramane de vazut.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Viorel.
Varsta reala: Varsta reala este de 18 ani.
Nationalitate: Roamania.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o persoana sociabila cu capul pe umeri si cei 7 ani de acasa. Unele dintre calitatile mele sunt respectul, modestia si sinceritatea. Ma dedic 100% in tot ceea ce imi propun sa fac si nu imi place sa las o treaba neterminata.
Ce gen de muzica asculti? In principal iubesc muzica usoara, apoi Hip Hop-ul urmat de populara si ocazional manele, ultimile doua tipuri in general le ascult la petreceri.
Ce hobbyuri ai? In principal ma ocup de liceu, sportul ce include exercitiile pentru creserea in masa musculara, desenul, fotografiatul si jocurile video.
Alte precizari? Sper sa fiu iertat pentru iesirea neasteptata din clan si multumesc celor ce au stat sa imi citeasca aplicatia.

• CyberNeticK changed the title to [Acceptat] Aplicatie The Legends - Viorelz - Rank 5 tot FH-ul.
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.