Bogdanovic. Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 IG: Nick: Bogdanovic Nick-uri anterioare: Bogdan_N. BGDN, BogdanN[]. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Bogdanovic Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/Y271Pi1 (nu am fost banat, dupa ce mi-am modificat numele imi arata ca am ban din 2017, eu schimband numele in 2019) Level: 31. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din Paramedic Department si detin rank 4. Ore jucate: 749. Warn-uri: Nu am. De cât timp joci SA:MP?: Contul acesta este inregistrat din 2016, dar joc SA:MP din 2014. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost banat niciodata. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Bogdan. Vârstă reală: Am 16 ani. Domiciliu: Slatina, judetul Olt. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un baiat de treaba, cu capul pe umeri, nu sunt laudaros, nu vreau sa ma laud cu nimic, ii las pe altii sa ma laude cum cred ei, sunt amuzant, respect pe toata lumea. dar la randul meu sa fiu si eu respectat. Imi place sa glumesc si sa rad. mai ales cu prietenii mei. Imi place sa imi fac prieteni cu care sa am o prietenie buna si sa stiu ca am pe cine sa ma bazez daca o sa am nevoie vreodata. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma joc pe calculator, sa ies cu prietenii pe afara. la un fotbal sau la pescuit. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este dupa mine cea mai buna comunitate de SA:MP, aici mi-am petrecut cei mai frumosi ani pe SA:MP si sper sa mai urmeze si altii. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul King. este unul dintre cele mai devotate si respectate clanuri de pe server cu membrii de elita care se impun pe server. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost pana acum in King. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Imi doresc sa ma alatur acestui clan deoarece, cum am mai spus mai sus, este un clan devotat, cu membrii de elita in care sunt toti pentru unul si unul pentru toti, iar acest lucru ma motiveaza sa ma alatur acestui clan. 1
.Aleksander Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 În urma analizării contului tău am decis să îți acord un vot pozitiv, însă aș cere să pui accent mai mult pe istoricul facțiunilor, asta denotă seriozitate sau nu.
DAMNED Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Aplicatia ta este decenta (mai lucreaza la exprimare); LP-ul este imaculat, din cate vad, insa nu stiu daca sa te cred la faza aia cu '(nu am fost banat, dupa ce mi-am modificat numele imi arata ca am ban din 2017, eu schimband numele in 2019)'; mai lucreaza la fh (mai multe rank 5 consecutive); este de apreciat ca faci parte dintr-o factiune, si in curand vei atinge rank 5.
RewardK Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Ai iesit doar din 2 factiuni pe motiv Demisie. Imi pare rau, insa, chiar daca la unele factiuni ai rank 5, pentru ca nu ai iesit pe demisie ci pe inactivitate te trage foarte tare in jos.
Recommended Posts