.Dripple. Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 (edited) IG: Nick: Quicker. Nick-uri anterioare: Am mai avut nick-urile Dripple,Bocaseca si Cristiaan. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Quicker Sancțiuni (poză panel): O sa va dau un link,deoarece imi este defecta tasta pentru screen shot. Link: https://bluepanel.bugged.ro/group/viewapplication/1145832 Level: 49. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea Las Venturas Police Departament si am rank 1. Ore jucate: 1675. Warn-uri: Nu am avut warn-uri niciodata de cand joc pe aceasta comunitate. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din anul 2016. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut niciodata ban pe comunitatea asta. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu si nici nu vreau sa am. IRL: Prenume: Cristian. Vârstă reală: 14 ani. Domiciliu: Targu Mures. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Cristian,am varsta de 14 ani si locuiesc in judetul Mures.Sunt o fire calma,un baiat harnic caruia ii place sa ajute lumea,niciodata nu mi-au placut certurile si intodeauna am vrut sa le evit.Sunt un baiat cu simtul umorului dar in limita bunului simt,intodeauna cand trebuie sa fiu serios o fac,imi place sa imi fac prieteni noi si sa ma distrez alaturi de ei.Imi place foarte mult munca in echipa,iar cand incep o treaba vreau sa o termin fara greseli sau probleme si intodeauna ma straduiesc sa fac totul bine. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies pe afara cu prietenii. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server frumos,cu playeri de treaba si un staff bun dupa parerea mea,de asemenea este un server cu multe sisteme si job-uri frumoase,iar dupa opinia mea nu va muri niciodata acest server. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan frumos,cu membri respectuosi care se vede ca au cei 7 ani de acasa,conducerea clan-ului este una foarte buna,si este si un clan foarte respectat pe acest server. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu,nu am mai fost niciodata in acest clan,dar as vrea sa am aceasta experienta frumoasa de a ma alatura si eu acestui clan. Motto-ul clanului King.: Motto-ul acestui clan este "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." si chiar este un motto frumos. De ce dorești să te alături acestui clan?: Deaorece nu am avut niciodata aceasta experienta de a face parte din acest clan,si cum am zis mai sus este un clan foarte frumos. Edited August 13, 2019 by Quicker Link la sanctiuni.
Danni Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 Nu ai prezentat LP-ul, puteai pune link de la ultima aplicatie la o factiune. Am observat ca nu ai sanctiuni importante, dar aplicatia lasa de dorit. Contul de forum confirma faptul ca nu esti creatorul contului de samp, precum si greselile de ortografie (nu lasi spatiu dupa semnele de punctuatie). Cand te cheama Calin, cand Cristian.
Iliescu. Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 25 minutes ago, Danni said: Nu ai prezentat LP-ul, puteai pune link de la ultima aplicatie la o factiune. Am observat ca nu ai sanctiuni importante, dar aplicatia lasa de dorit. Contul de forum confirma faptul ca nu esti creatorul contului de samp, precum si greselile de ortografie (nu lasi spatiu dupa semnele de punctuatie). Cand te cheama Calin, cand Cristian.
.Aleksander Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 Am analizat contul tău și votul meu este unul pozitiv. Nu am de unde să aflu dacă ești sau nu tu posesorul acestui cont.
.Dripple. Posted August 13, 2019 Author Posted August 13, 2019 Băieți, dacă acest cont de forum a fost făcut mai târziu deoarece primul l-am uitat, de ce sărîți cu gura ca nu e al meu contul de joc ? Cer o dovada va rog
DAMNED Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Desi contul tau este unul bine conturat (FH, ore, level), iar LP-ul este aproape imaculat (mute ala nu-i ceva care sa iti puna 'bete in roate'), aleg sa iti ofer un vot 'Contra', avand in vedere mai multe aspecte: faptul ca ai editat aplicatia, la indemnul colegului Danni; ironia de care ai dat dovada reactionand la unele voturi 'contra' ale colegilor (poate e doar parerea mea); faptul ca ai raspuns si te-ai scuzat, atunci cand colegii au 'sarit cu gura'. Stii cum zice vorba aia 'cine sa scuza, se acuza'.
sWeeK Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Eu iti acord un pro, fh-ul este bun si nu ai sanctiuni grave.
KaNNy. Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 16 hours ago, Danni said: Nu ai prezentat LP-ul, puteai pune link de la ultima aplicatie la o factiune. Am observat ca nu ai sanctiuni importante, dar aplicatia lasa de dorit. Contul de forum confirma faptul ca nu esti creatorul contului de samp, precum si greselile de ortografie (nu lasi spatiu dupa semnele de punctuatie). Cand te cheama Calin, cand Cristian.
RewardK Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 - nu ai pus poza cu LP. - aplicatia este foarte slaba, ba chiar si copiata. cum te cheama? Calin sau Cristian? esti indecis? sa nu mai zic de greselile de ortografie, cum ti s-a mai spus. - contul acesta a fost cumparat/primit. nu esti creatorul contului, dat fiind contul tau de pe forum, pe care l ai schimbat recent. exista wayback machine. un al doilea motiv este, dupa parerea mea, n ai cum sa faci acel LP la 12/13 ani, avand avand in vedere ca acum ai 14. acest cont, mai mult ca sigur a fost cumparat. - ai incalcat regula: Fără posturi inutile din partea celui care a aplicat în topicul cu aplicația, riscați să fiți respinși din start.
.Dripple. Posted August 14, 2019 Author Posted August 14, 2019 2 hours ago, King.RewardK said: - nu ai pus poza cu LP. - aplicatia este foarte slaba, ba chiar si copiata. cum te cheama? Calin sau Cristian? esti indecis? sa nu mai zic de greselile de ortografie, cum ti s-a mai spus. - contul acesta a fost cumparat/primit. nu esti creatorul contului, dat fiind contul tau de pe forum, pe care l ai schimbat recent. exista wayback machine. un al doilea motiv este, dupa parerea mea, n ai cum sa faci acel LP la 12/13 ani, avand avand in vedere ca acum ai 14. acest cont, mai mult ca sigur a fost cumparat. - ai incalcat regula: Fără posturi inutile din partea celui care a aplicat în topicul cu aplicația, riscați să fiți respinși din start. O dovada te rog ca am cumparat contul.De unde stii tu ca e cumparat ? Vorbesti si tu ca un noob sa te dai in vorba.
iAdriaN. Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Nu stiu ce sa zic despre contul tau din moment ce tu ai pus in aplicatie numele Quicker. iar contul tau se numeste Dripple.
Recommended Posts