Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: Tele (red, green, orange, yellow)
  • Nick-uri anterioare: Luchian (green), Zaharia (green), GOODKiLLA. (nume foarte vechi, cu care m-am înregistrat), Fearless (red, înainte de obținerea funcției de lider), TeleSAN (red)
  • Profil panel: blue/Tele
  • Sancțiuni (poză panel): lp/Tele
  • Level: 34
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Civilian momentan, voi aplica în curând într-o facțiune, mai am câteva lucruri de rezolvat între timp.
  • Ore jucate: 412
  • Warn-uri: N/A.
  • De cât timp joci SA:MP?: Pe buGGed din 2013 de la deschidere, cu pauze atât mici, cât și de durată. Joc SA:MP de când erau versiunile vechi (0.3x etc, ≈ 2012)
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, anumite conturi de-ale mele au fost banate, însă nu de mine, din moment ce îmi poartă numele îmi asum asta. Singurul meu ban a fost în 2015 pe red, pe contul Tele, toți din „gașca” mea știu exact ce s-a întâmplat atunci.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Florin
  • Vârstă reală: 21 de ani.
  • Domiciliu: Brașov.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un băiat simplu, sincer și modest. Sunt student în anul 3, studiez finanțele, specializarea Finanțe și Bănci. Îmi place mult să călătoresc în țări străine, atât în vacanță cât și cu munca (uneori). De asemenea, îmi place să-mi petrec o mică parte din timpul liber jucându-mă, pe consolă... pe laptop.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Cum spuneam și mai sus, să mă joc, să ies seara la alergare, să mai ies la un fotbal cu colegii de la facultate și să ies la o piscină în weekend.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Este o comunitate frumoasă, cu oameni speciali, lucru care face diferența între serverele de samp din ziua de astăzi.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Singurul clan care îmi place, singurul clan în care mai cunosc și eu pe cineva din anii trecuți și singurul clan din care aș mai face parte în perioada în care voi mai activa pe samp.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am fost chiar și deținătorul clanului pe serverul green acum câțiva ani, iar în King am mai fost atât cu un cont de-al meu, cât și cu secundare ca să ajut clanul la competiții.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde în spatele unui nume. Cel puternic și-l creează."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Pentru că este singurul clan din care mi-ar plăcea să fac parte și, totodată, singurul clan în care mai cunosc pe cineva de când cu fuziunile.
Edited by Tele
adăugat un nume precedent
Posted

O aplicație foarte frumoasă, avem nevoie de playeri ca tine. P.S: Să-ți cumperi telefon :))

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Posted

Atat faptul ca nu ai mai fost intr-o facțiune din Decembrie 2017, cât si faptul ca nici măcar număr de telefon nu ți-ai luat, având in vedere ca fuziunea s-a făcut acum aproape 2 luni, imi denota inactivitatea si lipsa de implicare asupra contului. Remediază aceste inconveniente si n-ar strica sa îmbunătățești si numărul de ore jucate. contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83 (1).png

Posted

Întrucât nu am o rubrică de alte precizări în modelul aplicației și am văzut că nu este scris undeva că nu este permis, am să las aici câteva argumente pentru răspunsurile primite până acum.

Facțiunea în care vreau eu să aplic în perioada în care mă joc pe acest server nu recrutează și, cum spuneam, mai am de rezolvat niște probleme și să mă acomodez cu unele lucruri.

M-am reapucat de curând și având în vedere că majoritatea prietenilor mei nu mai joacă pe server, consider că nu am nevoie de un telefon, dacă doresc să iau legătura cu cineva, am jobul detectiv și vorbesc direct cu persoana respectivă, afacerile cu bunuri nu mă interesează etc.; iar cu prietenii vorbesc pe discord și alte chat-uri.

Nu mă deranjează voturile negative, este normal, nu mă cunoașteți - nu vă cunosc, însă când e vorba de implicare și de ce sunt capabil, cunoaște destul Kronick. 😉

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.