lucifer666 Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 IG: Nick: lucifer666 Nick-uri anterioare: TheZvmper (white), TheZamper (green) Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/lucifer666 Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/v0W7MrR Level: 17 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Deocamdata sunt civil. Ore jucate: 263 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Jucam de cand exista Green dar m-am lasat o vreme, dupa aceea imi facusem cont pe White de prin vara 2018, mai precis ma joc de un an si o luna pe acest cont. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut ban niciodata. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, si sper ca nu o sa am in viitor. IRL: Prenume: Lucian Vârstă reală: 15 ani Domiciliu: Municipiul Bucuresti. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Lucian, si am 15 ani, si sunt in clasa a-8-a. Despre mine pot spune ca sunt un baiat destul de simplu, cu simtul umorului dezvoltat, imi place sa-i fac pe ceilalti de langa mine sa se simta bine, in cele mai multe momente sunt un om serios ceea ce m-a avantajat si m-a dezavantajat in acelasi timp de multe ori pe parcursul vietii. Imi place sa respect lumea si vreau sa primesc acelasi lucru de la ei. Ajut cu oricat pot pe cineva si sunt un ascultator foarte bun. Iar eu sunt o persoana foarte sincera si deschisa, iar daca imi place de tine sau nu, ti-o voi spune direct, nu imi place sa ma prefac si mai ales nu imi plac persoanele care se prefac. Ce îți place să faci în timpul liber?: Imi place sa stau pe PC si sa ma joc ceva sau sa urmaresc un video/serial/film, sa ies afara si sa ma plimb cu prietenii sau cu iubita. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Eu cred ca buGGed este o comunitate, unita, organizata, activa, dezvoltata, si cea mai tare comunitate din Romania. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Nu vreau sa dau o parere gresita deoarece inca nu il cunosc, dar eu cred ca este un clan activ, bine pus la punct, serios, si oamenii din clan par respectuosi si muncitori. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Cum am spus mie mi se pare un clan bine pus la punct si este serios, ceea ce caut eu, iar membrii au bun simt si ii respecta pe ceilalti.
DAMNED Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Lucrează la FH si ore jucate, intra intr-o facțiune, si ai grija sa păstrezi Lp-ul imaculat. 1
Recommended Posts