Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: .GabyOwN

Nume: Gabriel Madalin
Varsta:Am varsta de 14 ani.

Screenshot cu invitatia primita:  unknown.png
Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/.GabyOwN

Screenshot LP (last punish): unknown.png
Descriere (20 de cuvinte minim):
Numele meu este Gabriel Madalin si am varsta de 14 ani. Studiez la o scoala din Elvetia. Ca persoana, sunt o fire sensibila si foarte discreta. Imi place sa spun adevarul tuturor, verde-n fata, indiferent de consecinte. Nu imi place minciuna, urasc barfitul pe la spate si prietenii falsi. Incerc tot timpul sa fac tot posibilul sa le fac pe plac oamenilor din jurul meu, spunand glume si incercand sa ma integrez in discutie. Nu imi place sa las pe cineva pe din afara si incerc sa-l ajut sa se integreze si sa se faca, cunoscut. Sunt un baiat de treaba, amuzant, invat bine, am note bune, un comportament decent, fara cazier si fapte penale, nu inca. Sunt o fire prietenoasa, sociabila, imi place sa-mi fac prieteni noi, sunt amuzant, insa, cand e vorba de seriozitate, voi respecta ordinele impuse de catre lider si cei superiori mie. Imi place sa descopar lucruri noi, amuzante sau interesante care ma ajuta sa-mi stimulez gandirea si sa-mi imbogatesc vocabularul.
De ce vrei să intri in clan?: Doresc sa intru in clan deoarece este unul dintre cele mai dorite, este un clan activ, cu membrii seriosi si activi pe server.
Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai fost in acest clan.

Care este ultimul clan din care ai facut parte?:Ultimul clan din care am facut parte este "[VIP]".

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am avut niciodata ban.

Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite😞: Nu am avut si nici nu am altercatii cu membrii de aici.

Cu cine te întelegi din clan?: Cu Shudder.

Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt de acord.

Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?:Da, sunt de acord.

Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da, am verificat.

Edited by GabyFTWbro
  • Maria locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.