Kracker Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 IG: Nick:Kracker Nick-uri anterioare:- Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Kracker. Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/dyohfEp Level:13 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Ma aflu in factiunea School Instructors LV, si detin rank 1. Ore jucate:150 Warn-uri:Nu am. De cât timp joci SA:MP?:Aproximativ 5 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu nu am fost. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Niciodata. IRL: Prenume:Cristian. Vârstă reală:17 ani. Domiciliu:Giurgiu Biografie (minim 30 cuvinte):Sunt o persoana ca si toate celelalte, cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului.Totusi, stiu si cand sa folosesc aceasta calitate, deoarece nu este in totdeauna bine venita, uneoiri tacerea fiind cel mai bun raspuns.Nu am vrut si nu vreau sa intru in certurile altora, deoarece pot avea efect negativ, chiar daca esenta acestei implicari ar trebuie sa fie o mana de ajutor. Ce îți place să faci în timpul liber?:Jucand fotbal cu prietenii, si jucandu-ma samp. Descrie buGGed în câteva cuvinte:Un server bine pus la punct, cu playerii respectosi si cu bunul simt, dar intr-un final ar mai trebuie cateva update-uri. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte:Un clan bine pus la punct activ, si foarte respectat. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu am a avut onoarea. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunce in spatele unui nume.Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?:Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece este un clan activ, cu un lider foarte capabil de aceasta functie iar membrii acestui clan sunt foarte cooperativi si amabili.
Danni Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 felicitari pentru noul cont, dar esti inca la kilometrul 0 si nu ai demonstrat nimic.
DAMNED Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 6 hours ago, Danni said: felicitari pentru noul cont, dar esti inca la kilometrul 0 si nu ai demonstrat nimic. Sunt de părere ca Danni a spus exact ce era de spus. Nu am nimic de adăugat.
sWeeK Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Lucreaza la FH, la orele jucate si pastreaza in continuare LP-ul curat.
Battalion Chief Gordon Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 4 hours ago, sWeeK said: Lucreaza la FH, la orele jucate si pastreaza in continuare LP-ul curat.
Recommended Posts