Err0r 404 Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 IG: Nick: Packie Nick-uri anterioare: - Profil panel: https://imgur.com/XasUNlz Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/w4tiO2g Level: 17 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan, in nicio factiune. Ore jucate: 206 Warn-uri: - De cât timp joci SA:MP?: De mai bine de patru ani joc SA:MP. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am fost. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Niciodata. IRL: Prenume: Nicu Vârstă reală: 20 Domiciliu: Locuiesc in Bucuresti. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Nicu, am 20 de ani. In viata de zi cu zi am doua hobiuri: sa ies sa joc fotbal cu prieteni/colegii de munca; dar si sa ma joc pe PC, in cea mai mare parte ma joc SA:MP. Sunt o fire calma, temperata, calculata, cu simtul umorului si cel mai important cu cei sapte ani de acasa. Imi place sa lucrez in colectivitate, sa imi fac prieteni si mai ales in joc sa prestez o munca cat mai buna. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa joc SA;MP si sa ma duc la fotbal. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este o comunitate alcatuita din jucatori ok si altii mai putin ok. Cei ok sunt la locul lor si pun accent pe distractie in mare parte, dar si pe interesul lor, care poate fi o functie, avere cat mai mare sau un faction-history frumos. Playerii mai putin ok sunt cei care joaca cu cheats sau care joaca doar pentru a le strica distractia altora. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul King. este unul dintre cele mai devotate si respectate clanuri de pe server cu membrii de elita care se impun pe server. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai facut parte din clanul King. . Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece am auzit numai cuvinte de lauda despre acest clan.
DAMNED Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Gaseste-ti o factiune, acumuleaza 1-2 rank 5, inmulteste orele jucate, tine LP curat.
sWeeK Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 2 minutes ago, DAMNED said: Gaseste-ti o factiune, acumuleaza 1-2 rank 5, inmulteste orele jucate, tine LP curat.
KaNNy. Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 On 8/16/2019 at 10:06 AM, Danni said: FH insuficient, un singur rank 2 in Paramedic.
.Aleksander Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Contul tau nu este indeajuns de dezvoltat pentru a te alatura acestui clan. Trateaza cu interes anumite lucruri: istoric factiuni, activitatea si altele.
RewardK Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 - FH nedezvoltat + demisie la rank 2. - cont nedezvoltat. - aplicatie modesta.
Recommended Posts