Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: RaresM.
  • Nick-uri anterioare: Nu am avut alte nick-uri.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/RaresM
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/Bmqo3gB
  • Level: Am level 41.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea Paramedic Department si detin rank 5.
  • Ore jucate: Detin 1.135 de ore jucate.
  • Warn-uri: Nu am.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de aproximativ 5 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am fost banat in trecut pentru "cheats".
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Da, am avut. Unele persoane sunt dificile si nu am putut face fata situatiei.

IRL:

• Prenume: Ma numesc Rares.
  • Vârstă reală: Am varsta de 16 ani.
  • Domiciliu: Locuiesc in Iasi.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana responsabila, muncitore si seriosa. Nu imi place sa creez probleme, sa jignesc alte persoane sau sa ma laud. Nu suport oamenii care mint sau care sunt profitori. Imi place sa fac glume, dar in limita bunului simt. Imi place sa socializez cu oricine si sa-mi fac prieteni noi. In timpul liber ma joc pe calculator si ies cu prietenii in oras.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma joc pe calculator, sa ies cu prietenii in oras si sa ma plimb.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Dupa parerea mea, este cea mai mare si serioasa comunitate de SA:MP din Romania.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Consider ca acest clan este unul atractiv, responsabil si implicat iar membrii clanului sunt bine alesi, intelegatori si prietenosi.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai facut parte. Am fost demis din cauza comportamentului meu, acum constientizez greseala. Am fost instigat la o cearta si nu m-am putut stapani, m-a luat valul.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece, vreau sa pasesc intr-o sfera in care domina corectitudinea si nu se tolereaza glumele care irita. De asemenea, doresc sa ma alatur pentru ca aici o sa am parte de socializare constanta si vreau sa reprezint un plus pentru acest clan, chiar daca trecutul isi spune cuvantul.
Edited by RaresM
Faction History-ul meu anterior il puteti vedea aici: https://blackpanel.bugged.ro/profile/RaresM
Posted (edited)

Prin faptul ca te cunosc drept o persoana de incredere nu vreau sa influenteze votul pe care ti-l voi acorda. Cunosc situatia din trecut si stiu ca te-ai abtinut pana la un anumit nivel.

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Edited by .Aleksander
Posted

Ai o activitate buna, pareai de treaba. Un minus e modul in care am vazut ca raspunzi la aplicatii lider aiurea.

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.