Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: None
  • Nick-uri anterioare: Dany
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/None
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/z2NAAfu
  • Level: 27.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in Italian Mafia si detin rank 4.
  • Ore jucate: 427.
  • Warn-uri: Nu am.
  • De cât timp joci SA:MP?: De mult timp, din 2015 de pe Green.bugged.ro
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut.

IRL:

• Prenume: Daniel.
  • Vârstă reală: 18 ani.
  • Domiciliu: Giurgiu.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Daniel, am 18 ani, sunt un baiat de treaba, cu simtul umorului foarte dezvoltat, dar, si serios cand este cazul. Imi place sa imi fac prieteni noi sau sa incerc noi experiente. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii pe afara sau sa ma joc pe PC. Nu imi plac persoanele mincinoase sau prefacute.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber joc fotbal la o echipa din liga a 4-a si imi mai place sa ies cu prietenii pe afara.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este un server foarte bun, unde mi-am inceput activitatea pe samp, un staff foarte capabil cu jucatori buni (in mare parte). 

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este din punctul meu de vedere cel mai bun clan de pe server, am mai fost in el si m-am inteles foarte bine cu baietii de acolo.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, dar am fost scos deoarece m-am lasat o perioada de samp.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece jucatorii sunt unii cu un trecut si un prezent foarte bun, nu sunt jucatori care jignesc/fac DM si doresc sa revin in clan.
Edited by King.Dany
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.