Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: LordNiko
  • Nick-uri anterioare: -
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/LordNiko
  • Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/M2hKf4s
  • Level: 69.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu sunt intr-o factiune. 
  • Ore jucate: 3183.
  • Warn-uri: 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: Aproximativ 5 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost banat niciodata.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut.

IRL:

• Prenume: Cristian.
  • Vârstă reală: 20.
  • Domiciliu: Ploiesti.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma caracterizez printr-o persoana simpla, calma, atenta si responsabila in ceea ce face. Imi place sa ies cu prietenii pe afara si sa cunosc oameni noi, sunt glumet in limita bunului simt, dar foarte serios cand este nevoie.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Imi place sa ma joc fotbal, tenis de picior sau tenis de masa.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Este o comunitate foarte serioasa, cu renume, care respecta jucatorii.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan foarte serios, cu playeri de elita, care au foarte mult respect.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am mai fost aproximativ 250 de zile dar am iesit deoarece voiam sa imi fac clan.
  • Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este unul dintre cele mai serioase clanuri de pe server cu membrii bine pregatiti.
Posted

Ai un cont ok, nu pare cumparat, chiar daca l-ai stricat putin cu ultimele 2 factiuni ai timp sa il indrepti. In plus, ai mai fost in clan si ai o aplicatie frumoasa.

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

Posted

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.png
- nu ai mai intrat intr-o factiune din 08.2018.
- ai, ce-i drept, si factiuni in FH, care te avantajeaza, insa ultimele 2 /quitgroup-uri si acel 'greseli multiple', cel putin, nu imi inspira suficienta incredere.
- contul este dezolvatat, insa nu am nicio dovada ca tu 'inca te mai joci samp'.

Posted

@18Th.LordNiko, încearcă să faci o activitate relativ ok și să intri într-o facțiune, apoi poți aplica din nou, dar doar dacă au trecut 7 zile de la această aplicație.

respins.png.3a9d5bbe7505746b1258c97fb440a934.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.