TL.NIKO Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Nickname: Niko.Nick-uri anterioare: Niko425. ; NikoLevel: 33Ore jucate: 852Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/wUmEdjtPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/CdsiurLProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Niko.Cateva realizari pe server/ forum: Functia de lider al factinuii National Guard si functia de co-lider al factiunii San Fierro Police Departament.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: In afara de sa:mp ma mai joc League of Legends, Rocket League si Counter Strike Global Offensive.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan organizat, bine pus la punct cu membrii intelegatori care iti ofera ajutorul indiferent de problema. De asemenea imi place si tag ul acestui clan, "TL."Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: De cand s a facut fuziunea nu am mai facut parte din niciun clan.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, in anul 2017, acesta fiind ultimul meu clan in care am fost. Am decis sa ies din el deoarece am luat o pauza de la acest joc.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Deoarece aici cunosc mai multi player decat in celelalte clanuri si este mult mai organizat, plus ca acest clan provine de pe serverul orange, serverul de pe care provin.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu ma aflu pe blacklist ul clanului.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Vrig, Down, Denisa, TheGhost, CraZ[z]Zy si multi altii, acestia sunt primii la care m am gandit.Planuri de viitor pe server? Momentan nu mi am facut planuri de viitor, dar o sa ma mai gandesc la acest lucru.Informatii legate de viata reala:Prenume: NikolasVarsta reala: Am 16 ani.Nationalitate: Sunt roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o persoana sincera, care detesta minciuna, dar sunt si un om foarte credul, ceea ce poate fi un defect. Hobbyul meu principal este sportul, in asta me regasesc si ma simt bine facand miscare. De asemenea sunt si o fire glumeata care stie de simtul umorului, dar pe alta parte cand trebuie sa fiu serios si sa fac ceva important nu pot sa nu fiu concentrat la acel lucru pana nu il fac cum trebuie. Imi place sa ma distrez, sa merg in cluburi cu prietenii, sa beau, sa ma simt bine si sa mi traiesc viata din plin. Daca imi fixez ceva in cap nu pot dormii linistit pana nu obtin acel lucru, lucru care ma face foarte ambitios si devotat. In principui sunt o persoana prietenoasa careia nu i strica niciodata un prieten nou, imi place sa mi fac prieteni noi oriunde as fi si in orice situatie m as afla si de asemenea sunt de incredere, pot pastra un secret sau un lucru important fara sa afle toata lumea. Ce gen de muzica asculti? Orice fel de muzica, in special manele.Ce hobbyuri ai?: Nu stiu exact daca este un hobby dar imi place mult mma ul si as vrea sa ajung cat mai sus in acest sport. In afara de asta imi place sa ma joc pe calculator pentru a ma relaxa.Alte precizari? Multumesc pentru timpul acrordat citirii aplicatiei.
GenNeticK Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 te stiu de cand eram pe orange, meriti in acest clan.
SummerBee Posted August 23, 2019 Posted August 23, 2019 On 8/19/2019 at 10:46 PM, Alphers Bugged said:
Recommended Posts